Kaupallinen yhteistyö: Korjausturva

Mietityttääkö auton päättyvä takuu? Korjausturvan tarjoaman lisäturvan kautta voit suojautua auton teknisiä murheita vastaan.

Auton takuu tuo autoilijalle melkoisen mielenrauhan, koska sen myötä omistajan ei tarvitse stressata auton teknisiä ja usein kalliita murheita. Jos autoon syntyy yllättävä vika, se menee takuun piikkiin eikä tuo omistajalleen ikävää ja yllättävää menoerää.

Ei siis ihme, että moni autoilija pyrkii pitämään jatkuvasti takuun voimissa autoissaan. Usein tämä tarkoittaa sitä, että auto vaihdetaan takuuajan umpeutumisen myötä uuteen, jolloin alla on jälleen kerran takuun alainen ajoneuvo. Tätä myötä autoilija vaihtaa autoa muutaman vuoden välein.

Tarjolla on nykyään myös muitakin vaihtoehtoja, joka ei aina velvoita ostamaan uutta autoa mielenrauhan saamiseksi. Erilaiset yritykset myyvät nykyään autoille takuun tyyppisesti toimivia lisäturvapalveluita, joiden myötä mielenrauhaa yllättäviä teknisiä ongelmia vastaan voi jatkaa myös takuun päättymisen jälkeenkin.

Tässä artikkelissa lähdemme tutustumaan suomalaisen Korjausturvan palveluihin ja mitä yrityksen myymä lisäturvapaketti pitää sisällään.

Täydellinen suoja teknisen vian varalta - Korjausturva kokemuksia

POP Vakuutus alennuskoodi INSSIN

Mikä on Korjausturva?

Korjausturva on suomalainen palvelu, joka tarjoaa asiakkailleen autojen lisäturvaa. Korjausturvan kumppaneina toimivat kaikille suomalaisille tutut K1 Katsastus sekä Falck-hinauspalvelut.

Tämän lisäksi Korjausturvan kumppaneihin kuuluu valtakunnallinen verkosto erilaisia autokorjaamoja, joiden kautta auton korjaaminen tapahtuu nopeasti ja luotettavasti.

Miksi Korjausturvan lisäturva kannattaa hankkia?

Korjausturva tarjoaa käytetyille ajoneuvoille tarkoitettua lisäturvaa, joka mahdollistaa huolettoman autoilun. Mikäli autossasi on Korjausturvan lisäturva, voit autoilla vailla huolta kalliista korjauskustannuksista, sillä palvelu kattaa kaikki kulut teknisen vian ilmetessä.

Käytännössä Korjausturvan avulla autoilijat hankkivat itselleen mielenrauhaa samaan tapaan kuin auton takuun kanssa. Lisäturvan myötä autoilijat saavat mahdollisuuden käyttää autoa päivittäin, samalla kun he ovat taloudellisessa turvassa mahdollisen ajoneuvon rikkoutumisen yllättäessä.

Mikäli autossa ilmenee lisäturvan piiriin kuuluva vika, autoilija ilmoittaa siitä Korjausturvan asiakaspalveluun ja asiakaspalvelu ohjaa auton lähimpään yhteistyökumppanin korjaamoon, jossa auto laitetaan kuntoon lisäturvan piikkiin. Autoilijalle ei siis koidu korjaamokäynnistä ylimääräistä kulua.

Jos auto jättää tien päälle, se haetaan sieltä korjaamolle palvelun kautta. Sinun ei tarvitse siis hankkia itse hinausautoa tien päälle, vaan Korjausturva hoitaa sen puolestasi. Lienee sanomattakin selvää, että tämä palvelu toimii myös 24 tuntia vuoden jokaisena päivänä, eli et ole pulassa niissä tapauksissa, kun autosi hyytyy virastoaikojen ulkopuolella.

Lisäksi Korjausturvan lisäturvapalveluun kuuluu oleellisena osana sijaisauto, joka mahdollistaa matkan jatkumisen korjauksen ajaksi. Autoilijalla tulee siis olemaan jatkuvasti jonkinlainen auto käytössään, mikä tuo niin ikään mielenrauhaa ja helppoutta arkeen, koska ikävän tilanteen sattuessa ei tarvitse lähteä metsästämään nopealla aikataululla vara-autoa.

Korjausturva on siis tekninen lisäturva käytettyyn autoon. Se on kuin valmistajan oma takuu, mutta parempi. Harvan autovalmistajan takuuehtoihin kuuluu mm. sijaisauton käyttö.

Auton varaosat netistä - Skruvat kokemuksia

Miten palvelu toimii?

Korjausturvan lisäturva hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti, koska jokainen auto on oma yksilönsä. Prosessi lähtee käytiin sillä, että annat autosi tiedot palvelulle – lähinnä siis autosi rekisterinumeron. Rekisterinumeron avulla selvitetään se, soveltuuko palvelu autollesi.

Korjausturva on saatavilla alle 10 vuoden ikäisiin ja alle 180 000 kilometriä ajettuihin autoihin, joiden moottorin teho on alle 200 kilowattia. Lisäturva on siis mahdollista saada alle 272 hevosvoimaisiin autoihin.

Silläkään ei ole väliä, ostatko auton autoliikkeestä vai yksityiseltä. Molemmissa tapauksissa autolle on mahdollista hankkia Korjausturva. Lisäksi voit hankkia Korjausturvan lisäturvan myös jo omistamaasi autoon, eli palvelu on mahdollista ottaa myös “jälkikäteen” kaupanteon jälkeen. Mahdollista on myös siirtää palvelu auton seuraavalle omistajalle, jos satut tekemään kaupat autosta.

Jokaiselle autolle tehdään ennen Korjausturvan lisäturvan hankkimista puolueeton kuntotarkastus K1:n katsastusasemilla. Tämä on reilu peli puolin jos toisin, jolla osapuolet varmistuvat auton todellisesta kunnosta. Kuntotarkastus kuuluu palvelun hintaan, eli sitä kautta autoilijan on mahdollista teettää palvelun kautta autolleen tarkka syynäys ammattilaisen toimesta.

Edullisimmillaan lisäturva maksaa 329 euroa vuodessa. Se on selvästi edullisempi kuin autoliikkeiden myymät lisäturvat, joiden hinnat vaihtelevat yleisesti 500-700 euron välillä.

Eikö vakuutus tai autoliikkeen turva riitä?

Joku saattaa miettiä sitä, että eikö autovakuutus tai autoliikkeen tarjoamat lisäturvat aja samaa asiaa. Nämä palvelut eivät kuitenkaan auta kaikissa tapauksissa.

Ajoneuvovakuutus korvaa lähinnä niissä tilanteissa, missä sattuu jonkinlainen vahinko. Jos ajat kolarin tai joku kolhii autoasi, vakuutus kattaa kulut. Mikäli autosi jättää tien päälle, vakuutus kattaa kyllä usein hinauspalvelun, mutta ei sen enempää. Teknisen ongelman myötä auton korjauskustannukset eivät mene vakuutuksen piikkiin, vaan ne jäävät omistajan maksettaviksi.

Myös autoliikkeet kaupittelevat usein mielellään erilaisia omia lisäturvapalveluitaan. Näissä ongelmana on kuitenkin usein se, että lisäturva on voimassa vain määräajan. Usein se on maksimissaan vuosi kaupantekohetkestä tai 20 000 kilometriä, kumpi nyt sattuu ensimmäisenä täyttymään. Lisäturvaa saa harvemmin otettua pidemmille aikajaksoille. Korjausturvan myöntämän lisäturvan voi kuitenkin asettaa voimaan jopa kolmeksi vuodeksi.

Lisäksi autovakuutuksille ja autoliikkeiden lisäturville ominaista on erilaiset omavastuuosuudet. Jos autoa tarvitsee korjata, täytyy asiakkaan maksaa työstä ensiksi omavastuuosuus ja vasta tämän ylitse menevä osuus menee lisäturvan tai vakuutuksen piikkiin. Korjausturvan palvelussa ei ole lainkaan omavastuuosuutta, eli palvelun hintaan kuuluu kaikki kulut.

Kenelle Korjausturvan lisäturvapalvelu sopii?

Korjausturvan lisäturvapalvelu sopii kaikille niille autoilijoille, joiden auto on maksimissaan 10 vuoden ikäinen ja 180 000 kilometriä ajettu. Palvelu on rajattu myös koskemaan alle 200 kilowattisia, eli 272 hevosvoimaisia autoja.

Lisäturvapalvelu on hyvä vaihtoehto autoliikkeiden tarjoamille lisäturville, koska se on mahdollista ottaa ilman omavastuuta ja jopa kolmen vuoden ajaksi. Se tuo lisäksi ottajalleen sellaista turvaa, jota normaalin ajoneuvovakuutuksen kanssa ei saa.

Korjausturva mahdollistaa myös auton ostamisen toiselta kuluttajalta turvallisesti, sillä lisäturva mahdollistaa joko vähintään yhtä kattavan ja usein jopa paremman turvan, kuin mitä autoliikkeet oletusarvoisesti tarjoavat.

Kuntotarkastuksen ansiosta yksityiseltä autoa ostava kuluttaja voi varmistua auton todellisesta kunnosta ja nauttia lisäturvan myötä huolettomasta autoilusta. Koska yksityisten myymät autot ovat usein liikkeen vastaavia tuotteita halvempia, voi kuluttaja säästää tällä tavoin myös rahaa.

Korjausturvan lisäturvapalveluun on hyvä suhtautua vähän kuin laajennettuna autovalmistajan takuuna. Sen kautta on mahdollista hankkia autolle turva yllättäviä teknisiä ongelmia varten, eli autoilijan ei tarvitse enää kantaa huolta auton hajoamisesta johtuviin murheisiin, kuten ylimääräiset kulut tai sijaisauton hankinta.

Tutustu Korjausturvaan täältä

  • Vuosimalli:
  • Moottori: -litrainen bensiini ( kW)
  • Vaihteisto: Automaatti
  • Vetotapa: Etuveto
  • Mittarilukema: km
  • Koeajon tarjosi: