Valostore verkkokauppa kokemuksia

Valoa kansalle joka pimeydessä vaeltaa – Valostore kokemuksia

Kaupallinen yhteistyö

Lisävalojen hankkiminen on nykyään helppoa verkkokauppojen kautta. Tässä kokemuksiamme Valostoren verkkokaupasta.

Suomi on tunnetusti pimeä maa. Talvella luonnonvaloa riittää vain muutaman hassun tunnin ajan, joten loput ajasta saamme turvautua keinotekoiseen valaistukseen.

Erään sanonnan mukaan ennen kaikki oli paremmin. Tämä ei pidä paikkansa ainakaan valojen suhteen, sillä entisaikoina esimerkiksi taskulamput olivat isoja, raskaita ja tehottomia. Kiitos nykyaikaisen LED-teknologian, pienet ja ihan oikeasti taskuun mahtuvat taskulamput ovat tarjonneet huomattavasti parempia valoja.

Tässä artikkelissa tutustumme Koeajolle.comin yhteistyökumppanin, Valostoren taustaan ja sen valoihin liittyvään valikoimaan.

Valostore verkkokauppa kokemuksia

POP Vakuutus alennuskoodi INSSIN

Mikä on Valostore?

Valostore on kotimainen verkkokauppa, joka toimii Oulussa. Kenties parhaiten yritys tunnetaan kuitenkin Valostore.fi-verkkokaupastaan. Samaan ketjuun kuuluu myös autonhoitotuotteisiin keskittynyt Autodude.fi-verkkokauppa, joka myy pääasiassa erilaisia auton pesuun liittyviä tuotteita.

Nimensä mukaisesti Valostoren kauppa myy pääasiassa erilaisia valoja. Autojen lisäksi valoja myydään esimerkiksi polkupyöriin tai pyöräilykypäriin, mutta löytyypä valikoimasta myös erilaisia tasku- ja otsalamppuja. Myös työmaa- ja huomiovaloja sekä valaisimia kotiin tai mökille. Tarvitsitpa sitten melkeinpä mitä tahansa tehokasta valoa, Valostoren verkkokaupasta sellainen löytyy.

Valostorella on verkkokaupan lisäksi myös ihan fyysinen kivijalkaliike Oulun Limingantullissa. Sieltä voi ostaa tuotteita samaan tapaan kuin verkkokaupasta.

Valostore- Pohjoismaiden suurin ja halvin valokauppa

 • Valaisinalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmainen 30 vrk palautusoikeus
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Koeajolle.comin lukijoille ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksiin (norm. 140€)
Tutustu valikoimaan

Valostoren valolabra kertoo tarkan datan tuotteista

Mikäli pääset joskus asioimaan Valostoren kivijalkakaupassa Oulun Limingantullissa, kannattaa käydä tutustumassa Valostoren asiakkaillekin avoimena olevaan valolaboratorioon. Valolaboratoriossa pystytään määrittämään hyvinkin tarkasti eri lisävalojen, käsivalaisimien, otsavalaisimien, työvalojen ja muiden valonlähteiden ominaisuuksia.

Asiakaskäytön ohella Valostore käyttää luonnollisesti myös itse omaa laboratoriotaan. Valostore mittaa ja tutkii jatkuvasti markkinoilla esiintyviä valoja, jotta he pystyvät tuottamaan mahdollisimman paljon valmistajista riippumatonta mittausdataa ja tietoa myytävistä tuotteista. Tätä dataa käyttää niin Valostoren osto-osasto, tuotekehitys kuin myös asiakkaat ostopäätösten tueksi.

Valostoren omilla sivuilla on esitelty varsin kattavasti valolaboratorion laitteistoja ja mitä kaikkea näillä välineillä voidaan oikein saada myytävistä tuotteista irti. Sivulla avataan tarkemmin käsitteitä kuten valovirta, valokeilan kantama, paloaika, värilämpötila ja värintoistoindeksi. Lisäksi Valostore esittää käytännössä, kuinka mittaukset tehdään laboratorio-olosuhteissa.

Valostoren mukaan asiakkaat ovat aina tervetulleita tutustumaan kaupan mittauslaitteistoon sekä laboratorion mittauskäytäntöihin Limingantulliin. Varmin ja paras aika laboratoriovierailulle on arkipäivisin kello 10 ja 16 välisenä aikana.

Nextory- E- ja äänikirjoja 45 päivää maksutta

 • Maksuton 45 päivän kokeilu (normaalisti 14 päivää)
 • Rajaton pääsy e-kirjoihin ja äänikirjoihin
 • Ei sitoutumisaikaa: voit irtisanoa tilauksesi milloin haluat
Aloita kokeilujakso

Kokemuksia Valostoren verkkokaupasta

Omat asiakaskokemukseni liittyvät auton lisävaloihin, jotka tilasin taannoin Valostoren verkkokaupasta. Verkkokaupasta löytyi oikeastaan kaikki tarpeellinen ja tarvittava, mitä nykyaikaiseen verkko-ostamiseen tulee.

Ensinnäkin tuotteista on varsin paljon esittelyjä jokaisella tuotesivulla, ja näiden lisäksi tuotteesta on luettavissa paljon asiakaskokemuksia. Esimerkiksi valitsemaani tuotteeseen oli jätetty yli 1000 ostajien jättämää arvostelua, jotka helpottivat valinnan tekemistä. Tuotevalikoima kaupassa oli laaja, eli sieltä löysi helposti erilaisia vaihtoehtoja juuri omaan tarpeen mukaiseksi.

Maksaminen verkkokaupassa oli helppoa, sillä maksuvaihtoehtoja oli useita. Tuotteet pystyi maksamaan minkä tahansa suomalaisen pankin verkkotunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla, laskulla, osamaksulla tai postiennakolla. Valostoren verkkokaupassa maksut välittää jyväskyläläinen Paytrail Oy ja laskutuksen hoitaa ruotsalainen Klarna, joten maksut hoituvat turvallisesti ja luotettavasti.

Valostoren verkkokaupassa on ilmaiset toimitukset yli 140 euron tuotteille, ja pienempienkin tilausten kohdalla toimituskustannukset jäävät maltillisiksi. Pienimmillään toimitukset ovat 2,95 euroa tilausta kohden, mutta toimituskustannuksiin vaikuttaa luonnollisesti monet asiat, kuten toimitustapa ja tuotteen koko.

Autodude - Pohjoismaiden suurin ja halvin autonhoitokauppa

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmainen 30 vrk palautusoikeus
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Koeajolle.comin lukijoille ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksiin (norm. 120€)
Tutustu valikoimaan

Valostoren verkkokaupasta tilaaminen

Itse tilausprosessissa ei ollut moitteen sijaa, sillä tuotteiden toimitus tapahtui varsin nopeasti. Jätin tilauksen verkkokauppaan lauantai-iltana kello 20, ja tuote oli saapunut valitsemaani paikkaan tiistaina kello 11 aamupäivällä. Kenties toimitus olisi ollut vieläkin nopeampi, jos olisin jättänyt tilauksen sisään arkipäivänä viikonlopun sijasta.

Tilaamani tuote sattui myös löytymään suoraan varastosta, mikä nopeutti prosessia. Valostorella on melko hyvä varastotilanne jatkuvasti, mutta välillä suosituimmat tuotteet ehtivät loppua varastosta. Tuotesivuilla on kuitenkin nähtävissä niin sanottu liikennevalomalli varastotilanteesta, eli tuote näkyy vihreällä kun sitä on vähintään 20 kappaletta varastossa, ja taas keltainen väri varoittaa vähiin käyvästä tuotteesta, jonka ostossa kannattaa olla nopea.

Tuotteet olivat hyvin pakattuja, mikä on aika lailla elinehto tämäntapaiselle sähköjohtoja ja muuta pientä ja herkkää sälää sisältävälle paketille. Myös tuotteiden laatu on tällä noin muutaman kuukauden mittaisella otannalla ollut hyvä, eli täältä lähtee lämmin suositus Valostoren verkkokaupan käytölle.

Tutustu Valostoren verkkokauppaan. Muista myös Autoduden verkkokauppa.

 • Vuosimalli:
 • Moottori: -litrainen bensiini ( kW)
 • Vaihteisto: Automaatti
 • Vetotapa: Etuveto
 • Mittarilukema: km
 • Koeajon tarjosi:

Nyt luetuimmat