Autodude verkkokauppa kokemuksia

Autonhoitotuotteet halvalla netistä – kokemuksia Autoduden verkkokaupasta

Autodude tarjoaa Suomen suurimman autonhoitotuotteisiin keskittyneen verkkokaupan. Tässä kokemuksia Autoduden tuotteista.

Autonhoidosta on noussut kokonaan oma osio autoharrastamisen yhteyteen. Siinä missä yksi tykkää ajaa ja toinen rakentaa, kolmannen autoharrastaminen voi liittyä auton puhtaanapitoon. Autonhoito ei ole harrastuksena mitenkään pöljempi, sillä oikein tehty huolenpito pienentää auton arvonalenemaa.

Autonhoito harrastuksen nopea kasvaminen näkyy myös erilaisten autonhoitotuotteiden alati laajenevana tarjontana. Kasvavat markkinat tuovat meille autoharrastajille yhä enemmän vaihtoehtoja sille, mistä ostamme omat autonhoitotuotteemme.

Tässä artikkelissa tutustumme Koeajolle.comin yhteistyökumppanin, Autoduden taustaan ja sen autonhoitotuotteisiin liittyvään valikoimaan.

Autodude verkkokauppa kokemuksia

POP Vakuutus alennuskoodi INSSIN

Mikä on Autodude-verkkokauppa?

Autodude on kotimainen verkkokauppa, joka toimii Oulussa. Kenties parhaiten yritys tunnetaan kuitenkin Autodude.fi-verkkokaupastaan. Samaan ketjuun kuuluu myös valokauppana profiloitunut keskittynyt Valostore.fi-verkkokauppa, joka myy erilaisia valoja autoihin ja muihin käyttötarkoituksiin.

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti, joten myös Autodude joutuu jatkuvasti testaamaan ja tarkastamaan tuotevalikoimaansa. Autodude kertoo etsivänsä ja testaavansa jatkuvasti uusia autonhoitotuotteita, jotta liike voi löytää parhaimmat autonhoitotuotteet myytäviksi asiakkaille. Autoduden verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan.

Autodudella on verkkokaupan lisäksi myös ihan fyysinen kivijalkaliike Oulun Limingantullissa. Kivijalkamyymälä on yhteinen Valostoren kivijalkamyymälän kanssa. Sieltä voi ostaa tuotteita samaan tapaan kuin verkkokaupasta, mikäli tykkää hypistellä tuotteita käsissä ennen ostopäätöksen tekemistä.

Lue myös: Kiinnostaako autonhoito? Näin pääset harrastuksessa alkuun

Valostore- Pohjoismaiden suurin ja halvin valokauppa

 • Valaisinalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmainen 30 vrk palautusoikeus
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Koeajolle.comin lukijoille ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksiin (norm. 140€)
Tutustu valikoimaan

Miksi ostaa Autodudelta?

Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit ja tuotteet. Autodude kertoo etsivänsä ja testaavansa jatkuvasti uusia autonhoitotuotteita, jotta liike voi löytää parhaimmat autonhoitotuotteet myytäviksi asiakkaille.

Ilmaisen 30 vuorokauden palautusoikeus. Mikäli et ole tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen, sinulla on 30 vuorokautta aikaa palauttaa tuote maksutta.

Turvalliset maksu- ja toimitustavat. Autoduden verkkokaupassa maksut välitetään joko Klarnan tai Paytrailin kautta. Toimituksissa Autodude käyttää Postin ja Matkahuollon luotettavia ja turvallisia palveluja.

Nopeat toimitukset 1-2 vuorokaudessa. Varastossa olevat tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti vuorokauden sisällä tilauksesta. Mikäli tilaus jätetään klo 13 mennessä ja tilattu tavara löytyy heti varastosta, tilaus yleensä toimitetaan jo samana päivänä. Tällöin tilaus on perillä yleensä jo seuraavana postipäivänä. 

Edulliset toimitukset. Toimituskulut Autoduden verkkokaupassa ovat alkaen 5,49 euroa per tilaus, ja ilmaisen toimituksen saa yli 120 euron tilauksiin.

Lue myös: Auton käsinpesu lyhyesti – näin poistat lian autosta talven jälkeen

Nextory- E- ja äänikirjoja 45 päivää maksutta

 • Maksuton 45 päivän kokeilu (normaalisti 14 päivää)
 • Rajaton pääsy e-kirjoihin ja äänikirjoihin
 • Ei sitoutumisaikaa: voit irtisanoa tilauksesi milloin haluat
Aloita kokeilujakso

Kokemuksia Autoduden verkkokaupasta tilaamisesta

Itse tilausprosessissa ei ollut moitteen sijaa, sillä tuotteiden toimitus tapahtui varsin nopeasti. Jätin tilauksen verkkokauppaan tiistai-iltapäivällä kello 13, ja tuote oli saapunut valitsemaani paikkaan perjantaina kello 11 aamupäivällä. Tilaamani tuotteet saapuivat perille alle kolmessa vuorokaudessa.

Tuotteet olivat hyvin pakattuja. Tilaukseeni kuului Autoduden pesuämpäri, minkä ansiosta emme tarvinneet mitään erillistä pahvilaatikkoa, vaan tuotteet oli laitettu tähän ämpäriin ja siihen oli laitettu ympärille hieman muovia, mikä oli varmasti ympäristön kannalta fiksu veto.

Autodude - Pohjoismaiden suurin ja halvin autonhoitokauppa

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmainen 30 vrk palautusoikeus
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Koeajolle.comin lukijoille ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksiin (norm. 120€)
Tutustu valikoimaan

Tsekkaa Autoduden somet

Kenties paras puoli Autoduden verkkokaupassa on se, että kaupan ylläpitäjät ovat hyvin aktiivisia sosiaalisessa mediassa. Autoduden kanavista, kuten YouTube, Facebook ja Instagram löytyy paljon autonhoitoon liittyvää sisältöä, mikä helpottaa autonhoidollisen tietotaidon välittymistä.

Autonhoitotuotteissa on nykypäivänä niin iso valikoima, että tuotteiden ominaisuudet on hyvä tuntea. Mitä paremmin autonhoitotuotteet tuntee, sekä mitä paremmin varsinaisen autonhoidon osaa tehdä, sitä parempi lopputulos projektille tulee. Autoduden tekemä sisältö helpottaa merkittävästi autonhoitoharrastuksen aloittamista.

Tutustu täältä Autoduden verkkokauppaan. Muista myös Valostoren verkkokauppa.

Autodude - Pohjoismaiden suurin ja halvin autonhoitokauppa

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmainen 30 vrk palautusoikeus
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Koeajolle.comin lukijoille ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksiin (norm. 120€)
Tutustu valikoimaan
 • Vuosimalli:
 • Moottori: -litrainen bensiini ( kW)
 • Vaihteisto: Automaatti
 • Vetotapa: Etuveto
 • Mittarilukema: km
 • Koeajon tarjosi:

Nyt luetuimmat