Helikopteri Black Friday Valostore

Black Fridayn erikoisin kampanja: Valostore kuljettaa tilauksia helikopterilla

Black Fridayn kenties hulluimmassa kampanjassa Valostoren verkkokauppa toimittaa osan tilauksista perille ajan säästämiseksi helikopterilla.

Black Friday ja sitä edeltävä Black Week on nyt kuumimmillaan. Yritykset etsivät erilaisia keinoja markkinointisesongin hyödyntämiseen sekä massasta erottumiseen, sillä mediatilan saaminen tai kilpailijoista erottuminen ei ole helppoa sesongin aikana.

Koeajolle.comin yhteistyökumppaneihin lukeutuva Valostore on ottanut järeät keinot käyttöön Black Fridayn tiimoilta. Yritys on hankkinut käyttöönsä helikopterin, jolla se aikoo kuljettaa satunnaisia tilauksia omistajilleen. Tätä kokonaisuutta Valostore markkinoi Suomen nopeimpana toimitustapana.

Mistä on oikein kyse? Selvitimme asiaa!

Helikopteri Black Friday Valostore

POP Vakuutus alennuskoodi INSSIN

Miksi juuri helikopteri?

Valotuotteisiin keskittynyt Valostore on tullut tutuksi hyvin poikkeuksellisen markkinointiyhteistyön tiimoilta. Siinä mielessä helikopteriin liittyvä kampanja ei ole varsinaisesti yllätys.

– Olemme aina halunneet tehdä asioita hieman eri lailla etenkin markkinoinnin näkökulmasta ja tämä vuosi ei ole poikkeus, sillä tänä vuonna haluamme, että osa asiakkaistamme kokee jotain ennen näkemätöntä, sanoo Valostoren kaupallinen johtaja Rauli Aho.

– Miettikää se fiilis, kun helikopteri laskeutuu pihaasi ja saat vuoden valoisimman toimituksen suoraan kotiovellesi.

Valostore- Pohjoismaiden suurin ja halvin valokauppa

 • Valaisinalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmainen 30 vrk palautusoikeus
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Koeajolle.comin lukijoille ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksiin (norm. 140€)
Tutustu valikoimaan

Miten helikopterikampanja toimii?

Helikopterikampanjan aikana Valostore valitsee satunnaisesti osan Black Weekin (20.11.-24.11.2023) aikana tehdyistä tilauksista, ja valitut tilaukset tullaan toimittamaan helikopterilla suoraan asiakkaan pihaan tai kodin lähettyville kyseisen viikon aikana. Helikopteritoimituksen ehtona ovat sopivat sääolosuhteet, sekä se, että lähistölle on mahdollista saada laskeutumislupa.

Käytännössä siis kaikki Black Weekin aikana toimituksen sisältävät (eli ei kivijalasta haetut) tilaukset osallistuvat mahdollisesti helikopteritoimituksiin. Mikäli kiinnostusta helikopteritoimitukselle löytyy, kannattaa silloin toimia nopeasti.

Valostore toteuttaa helikopterikuljetukset yhteistyössä helikopterilentoyhtiö Rotorwayn kanssa, jotta helikopteritoimitus voidaan toteuttaa turvallisesti ja tehokkaasti. Tempauksesta on tarkoitus tehdä sisältöä Valostoren Facebook-, Instagram– ja Tiktok-kanaviin.

Valostore korostaa, että kaikki sen tarjoamat toimitustavat ovat hiilineutraaleja, eikä helikopteritoimitus tule aiheuttamaan poikkeusta. Yhtiön mukaan kaikki helikopteritoimitusten aiheuttamat päästöt tullaan kompensoimaan Hiilipörssissä, rahoittamalla ojitettujen soiden ennallistamista. Päästöt kompensoidaan toteutuneiden lentotuntien mukaan.

Nextory- E- ja äänikirjoja 45 päivää maksutta

 • Maksuton 45 päivän kokeilu (normaalisti 14 päivää)
 • Rajaton pääsy e-kirjoihin ja äänikirjoihin
 • Ei sitoutumisaikaa: voit irtisanoa tilauksesi milloin haluat
Aloita kokeilujakso

Toimituksissa käytettävä helikopteri kaupan

Ja jotta Black Fridayn erikoisuudet eivät jäisi pelkästään toimituksiin, joku hurjapää voi jopa ostaa verkkokaupasta Valostoren käyttämän helikopterin. Robinson R44 -helikopteri on väriltään musta ja teipattu Valostoren teippauksin.

Valostoren verkkokauppa tietää kertoa, että Robinson R44 on nelipaikkainen helikopteri, joka on esitelty vuonna 1993, ja elinkaarensa aikana kopteria on valmistettu yli 6300 kappaletta. Se pohjautuu saman valmistajan kaksipaikkaisesta R22-kevytkopterista. Siinä on suljettu hytti, jossa on kaksi riviä vierekkäisiä istuimia lentäjälle ja kolmelle matkustajalle.

Robinson R44 on yksimoottorinen helikopteri, jossa on puolijäykkä kaksilapainen pääroottori, kaksilapainen takaroottori ja liukuteline. Moottorina toimii 245-hevosvoimainen Textron-Lycomingin O-540-F1B5, joka on 6 sylinterinen bokserimoottori. R44:n takaroottorin pyörimissuunta on päinvastainen verrattuna R22:een, mikä parantaa suunnanhallintaa.

Autodude - Pohjoismaiden suurin ja halvin autonhoitokauppa

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmainen 30 vrk palautusoikeus
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Koeajolle.comin lukijoille ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksiin (norm. 120€)
Tutustu valikoimaan

Muista myös Koeajolle.com-yhteistyö

Kuten jo aiemmin uutisoimme, Koeajolle.com-sivuston lukijat ovat saaneet Valostoren verkkokauppaan oman alennuskoodin. Uuden yhteistyön myötä sivuston lukijat saavat Autoduden ja Valostoren verkkokaupoista maksuttomat toimituspalkkiot entistä nopeammin. Jatkossa Koeajolle.comin lukijat saavat kaikki yli 50 euron tilaukset molemmista verkkokapoista ilman postimaksuja.

Etu on merkittävä, sillä aiemmin maksuttoman toimituksen saaminen on edellyttänyt Valostoren kaupasta 140 euron tilauksiin ja Autoduden verkkokaupasta 120 euron tilauksiin, mikäli ne tehdään toimittamalla ostetut tuotteet valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen. Alennuskoodia käyttämällä säästät siis rahaa pienempien tilausten yhteydessä!

Valostoren ja Autoduden alennuskoodin käyttö on poikkeuksellisen helppoa. Saat alennuskoodin käyttöösi klikkaamalla mitä tahansa tässä artikkelissa tai tällä sivustolla olevaa Autoduden tai Valostoren verkkokaupan linkkiä.

Linkkien klikkaaminen aktivoi automaattisesti alennuskoodin käyttöösi, eikä sinun tarvitse syöttää sitä enää uudelleen ostoskori- tai tilausvaiheessa. Voit todeta alennuskoodin toimivuuden myös siitä, että näet toimituskustannusten putoavan pois heti, kun tilauksen arvo ylittää 50 euroa.

 • Vuosimalli:
 • Moottori: -litrainen bensiini ( kW)
 • Vaihteisto: Automaatti
 • Vetotapa: Etuveto
 • Mittarilukema: km
 • Koeajon tarjosi:

Nyt luetuimmat