Mediakortti – tietoa mainostajille ja yhteistyökumppaneille.

Kiinnostaako yhteistyö autoaiheisen sivuston kanssa? Tällä sivulla lisää tietoa sivuston lukijoista ja yhteistyömahdollisuuksista.

Yhteistyömahdollisuudet.

Koeajolle.com tekee mielellään yhteistyötä erilaisten yritysten kanssa. Yhteistyötä voi olla monenlaista, mutta yleisin lienee kaupallisessa yhteistyössä toteutettu artikkeli, jossa voimme tuoda ilmi yrityksenne, tuotteenne tai palvelunne etuja autoilijalle. 

Sivuston ylläpitäjillä on takanaan pitkä kokemus kaupallisen sisällön tuottamisesta. Löydämme varmasti hyvän kulman, jolla esittelemme palveluanne sivuston lukijoille. 

Kaupallisten artikkelien lisäksi yhteistyö voi olla jonkinlaisen alennuskoodin promoamista tai affiliate-markkinointia, jossa yhteistyökumppani maksaa komissiota sivuston kautta saaduista uusista asiakkaista tai liideistä. 

Sivuston luvut. 

Ohesta näet Koeajolle.comin lukijamäärät. Sivusto julkaistiin suurelle yleisölle kesäkuussa 2021 ja sivusto on kasvanut siitä lähtien tasaisesti isommaksi tavoittaen jatkuvasti enemmän ja enemmän yleisöä. 

Analytiikkatyökalu vaihdettu 10/2023 alkaen uuteen Google Analytics 4, sitä ennen käytössä Googlen Universal Analytics. 

Suurin osa sivuston lukijoista löytää sivustolle hakukoneiden (kuten Google) avulla. Sivuston hakukoneoptimointiin on käytetty aikaa ja vaivaa, ja se tuo myös hyvin tuloksia. Tämä on hyvä asia myös yhteistyökumppanin avulla, sillä tälle sivustolle tehdyt yhteistyöartikkelit löytyvät hyvin googlaamalla, mikä aiheuttaa vuorostaan sen, että yhteistyön avulla yritykset voivat olla mukana vaikuttamassa siihen, minkälaista sisältöä heistä löytyy hakukoneista. 

Referenssit. 

Nämä yritykset ovat luottaneet Koeajolle.comiin yhteistyön arvoisesti. Olisiko sinun yrityksesi paikka tulevasuudessa tällä samalla listalla?

Kilometreihin perustuva autovakuutus – aja vähemmän, maksa vähemmän

Autovakuutus pitää olla, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Mutta mitä jos autovakuutuksen hinta määräytyisi... [LUE LISÄÄ]

Kilpailuta vakuudettomat autolainat VertaaEnsin-sivuston työkalulla

Netistä haettu vakuudeton laina on kätevä rahoitusvaihtoehto esimerkiksi yksityishenkilöiden välisessä autokaupassa.

Maskisuoja – milloin ja miksi viimasuoja kannattaa hankkia autoon?

Monet autot varustetaan talvisin maskisuojalla, mutta milloin maskipeitettä kannattaa oikein käyttää ja mikä sen hyöty... [LUE LISÄÄ]

Valoa kansalle joka pimeydessä vaeltaa – Valostore kokemuksia

Lisävalojen hankkiminen on nykyään helppoa verkkokauppojen kautta. Tässä kokemuksiamme Valostoren verkkokaupasta.

LED-lisävalopaneelilla auton ajovalot saadaan tuotua 2020-luvulle

LED-lisävalopaneelit ovat nykyään melko yleinen näky Suomessa, eikä ihme. Ne parantavat meidän kaikkien liikenneturvallisuutta.

Akkuboosteri on talven tärkein työkalu – näin toimii apukäynnistin

Talvi tulee, mutta siitäkin selvitään - ainakin jos on hankkinut oikean akkuboosterin. Apukäynnistin saa matkasi... [LUE LISÄÄ]

Skruvat kokemuksia – mistä verkkokaupasta auton varaosia halvalla?

Auton varaosakauppa kasvaa jatkuvasti internetin verkkokaupoissa. Lue kokemuksia Skruvat-verkkokaupasta.

Näin peset renkaat ja vanteet oikein ja huolellisesti ennen varastointia

Vuodenajat vaihtuvat jälleen ja on renkaiden vaihdon aika. Auton alla olleet renkaat kannattaa pestä hyvin... [LUE LISÄÄ]

Tarkistamalla auton historian teet hyvät kaupat – CarVertical kokemuksia

Tarkistamalla auton historiatiedot ennen kaupantekoa vältät huonon yksilön ostamisesta aiheutuvat kustannukset ja harmit.

Auton varaosat netistä – kokemuksia Trodo-verkkokaupasta

Auton varaosakauppa netissä on alati kasvava liiketoimi. Tässä katsaus ja kokemuksia Trodon verkkokaupan toimintaan.

Rengasturva – suuri apu yllättäen iskevään rengasrikkoon

Autosi vakuutuksiin saattaa kuulua rengasturva, joka on kullanarvoinen palvelu silloin, jos autostasi hajoaa yllättäen rengas.

Tuulilasivakuutus – miksi lasiturva on nyt kenties tärkein vakuutus?

Tuulilasivakuutus eli lasikasko eli lasiturva. Rakkaalla vakuutuksella on monta nimeä, mutta nyt jos koskaan kannattaa... [LUE LISÄÄ]

Ota yhteyttä. 

Saat meihin yhteyden joko oheisten yhteystietojen, lomakkeen, tai sähköpostin kautta osoitteesta toimitus@koeajolle.com