Mediakortti – tietoa mainostajille ja yhteistyökumppaneille.

Kiinnostaako yhteistyö autoaiheisen blogin kanssa? Tällä sivulla lisää tietoa blogin lukijoista ja yhteistyömahdollisuuksista.

Yhteistyömahdollisuudet.

Koeajolle.com tekee mielellään yhteistyötä erilaisten yritysten kanssa. Yhteistyötä voi olla monenlaista, mutta yleisin lienee kaupallisessa yhteistyössä toteutettu blogikirjoitus, jossa voimme tuoda ilmi yrityksenne, tuotteenne tai palvelunne etuja autoilijalle. 

Sivuston ylläpitäjillä on takanaan pitkä kokemus kaupallisen sisällön tuottamisesta. Löydämme varmasti hyvän kulman, jolla esittelemme palveluanne blogin lukijoille. 

Kaupallisten artikkelien lisäksi yhteistyö voi olla jonkinlaisen alennuskoodin promoamista tai affiliate-markkinointia, jossa yhteistyökumppani maksaa komissiota blogin kautta saaduista uusista asiakkaista tai liideistä. 

Blogin luvut. 

Ohesta näet Koeajolle.comin lukijamäärät. Blogi julkaistiin suurelle yleisölle kesäkuussa 2021 ja sivusto on kasvanut siitä lähtien tasaisesti isommaksi tavoittaen jatkuvasti enemmän ja enemmän yleisöä. 

Chart by Visualizer

Suurin osa blogin lukijoista löytää sivustolle hakukoneiden (kuten Google) avulla. Sivuston hakukoneoptimointiin on käytetty aikaa ja vaivaa, ja se tuo myös hyvin tuloksia. Tämä on hyvä asia myös yhteistyökumppanin avulla, sillä tähän blogiin tehdyt yhteistyöartikkelit löytyvät hyvin googlaamalla, mikä aiheuttaa vuorostaan sen, että blogiyhteistyön avulla yritykset voivat olla mukana vaikuttamassa siihen, minkälaista sisältöä heistä löytyy hakukoneista. 

Ota yhteyttä. 

Saat meihin yhteyden joko oheisen lomakkeen kautta, tai sähköpostilla osoitteesta toimitus@koeajolle.com