Mediakortti – tietoa mainostajille ja yhteistyökumppaneille.

Kiinnostaako yhteistyö autoaiheisen sivuston kanssa? Tällä sivulla lisää tietoa sivuston lukijoista ja yhteistyömahdollisuuksista.

Yhteistyömahdollisuudet.

Koeajolle.com tekee mielellään yhteistyötä erilaisten yritysten kanssa. Yhteistyötä voi olla monenlaista, mutta yleisin lienee kaupallisessa yhteistyössä toteutettu artikkeli, jossa voimme tuoda ilmi yrityksenne, tuotteenne tai palvelunne etuja autoilijalle. 

Sivuston ylläpitäjillä on takanaan pitkä kokemus kaupallisen sisällön tuottamisesta. Löydämme varmasti hyvän kulman, jolla esittelemme palveluanne sivuston lukijoille. 

Kaupallisten artikkelien lisäksi yhteistyö voi olla jonkinlaisen alennuskoodin promoamista tai affiliate-markkinointia, jossa yhteistyökumppani maksaa komissiota sivuston kautta saaduista uusista asiakkaista tai liideistä. 

Sivuston luvut. 

Ohesta näet Koeajolle.comin lukijamäärät. Sivusto julkaistiin suurelle yleisölle kesäkuussa 2021 ja sivusto on kasvanut siitä lähtien tasaisesti isommaksi tavoittaen jatkuvasti enemmän ja enemmän yleisöä. 

Suurin osa sivuston lukijoista löytää sivustolle hakukoneiden (kuten Google) avulla. Sivuston hakukoneoptimointiin on käytetty aikaa ja vaivaa, ja se tuo myös hyvin tuloksia. Tämä on hyvä asia myös yhteistyökumppanin avulla, sillä tälle sivustolle tehdyt yhteistyöartikkelit löytyvät hyvin googlaamalla, mikä aiheuttaa vuorostaan sen, että yhteistyön avulla yritykset voivat olla mukana vaikuttamassa siihen, minkälaista sisältöä heistä löytyy hakukoneista. 

Referenssit. 

Nämä yritykset ovat luottaneet Koeajolle.comiin yhteistyön arvoisesti. Olisiko sinun yrityksesi paikka tulevasuudessa tällä samalla listalla?

Ota yhteyttä. 

Saat meihin yhteyden joko oheisten yhteystietojen, lomakkeen, tai sähköpostin kautta osoitteesta toimitus@koeajolle.com