Trodo verkkokauppa kokemuksia alennuskoodi

Auton varaosat netistä – kokemuksia Trodo-verkkokaupasta

Auton varaosakauppa netissä on alati kasvava liiketoimi. Tässä katsaus ja kokemuksia Trodon verkkokaupan toimintaan.

Nykyisenä digitaalisena aikakautena verkkokaupat ovat tulleet suositummiksi kuin koskaan ennen. Nykyään internetin kautta voi ostaa “mitä vain”, kuten kirjoja, vaatteita tai jopa ruokaa. Autoilijoille internet on tuonut mukanaan erilaisia autonhoitotuotteita ja varaosia tarjoavia verkkokauppoja.

Verkkokauppojen alati kasvavassa kilpailussa on elintärkeää pystyä erottumaan markkinassa muista kilpailijoista. Yksi esimerkki kilpailijoista erottuvista verkkokaupoista on Trodo, joka nousee esiin ainutlaatuisena verkkokauppana, jonka filosofiaan kuuluu tarjota erinomainen ostoskokemus omille asiakkailleen.

Trodon verkkokauppa ei ole vain paikka, josta voit ostaa tuotteita – se on oikeastaan kokonainen verkkoyhteisö, joka yhdistää samanhenkiset asiakkaat, tarjoaa laadukkaita tuotteita ja antaa mahdollisuuden vaikuttaa ostosten tekoon. Seuraavaksi tutustumme tarkemmin tähän autoalan verkkokauppaan.

Trodo verkkokauppa kokemuksia alennuskoodi

POP Vakuutus alennuskoodi INSSIN

Mikä on Trodo-verkkokauppa?

Trodo on kansainvälinen auton varaosia, akkuja, öljyjä ja nesteitä, autoilun lisätarvikkeita sekä työkaluja myyvä verkkokauppa. Trodon verkkokauppaan kuuluu monenlaisia etuja perinteiseen kivijalkakauppaan verrattuna, sillä verkkokaupan hyödyntäminen säästää sinut vaivalta, jonka käyttäisit etsiessä varaosia myymälästä, jonottomalla asiakaspalvelutiskillä tai maksamalla ylimääräistä huoltamoille samasta osasta.

Trodon verkkokaupan visioon kuuluu, että yritys haluaa taata autonomistajille ja -harrastajille helposti löytyvät sekä laadukkaat uudet auton varaosat ja tarvikkeet. Trodon verkkokauppa soveltuukin sellaisille asiakkaille, jotka haluavat löytää oikeat osat edullisesti ja nopeasti.

Kuten verkkokauppojen välisessä kilpailussa kuuluukin, myös Trodo joutuu jatkuvasti käymään läpi omaa valikoimaansa. Uusia tuotteita lisätään kauppaan jatkuvasti, ja tuotevalikoima halutaan pitää kaupassa laajana. Näillä eväillä verkkokauppa voi palvella tarpeitasi paremmin ja pitää asiakastyytyväisyyden korkeana.

Valostore- Pohjoismaiden suurin ja halvin valokauppa

 • Valaisinalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmainen 30 vrk palautusoikeus
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Koeajolle.comin lukijoille ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksiin (norm. 140€)
Tutustu valikoimaan

Helppo valita parhaat tuotteet

Laaja valikoima Trodon verkkokaupassa mahdollistaa sen, että löydät aina tarpeisiisi sopivan tuotteen. Trodon valikoima koostuu mm. seuraavista kategorioista: akut, moottori, pakoputkisto, suodattimet, jarrut ja auton sähköosat. Päivitämme tuotelistaa jatkuvasti ja voit olla varma, että löydät juuri sinulle sopivan osan.

Jotta verkkokaupassa myytävät tuotteet olisivat varmasti laadukkaita, kaupan valikoima koostuu korkealaatuisista ja tunnettujen autovaraosavalmistajien osista, kuten Bosch, Brembo, Sachs, TRW, Febi Bilstein, ATE, Hella, LuK, Valeo sekä monia muita.

Suuren kansainvälisen verkkokaupan kilpailuvaltteihin kuuluu myös laaja ja kattava yhteistyökumppanien rinki, jonka ansiosta Trodon verkkokaupasta tehdyt toimitukset saapuvat perille ostajan luo nopeasti ja vaivattomasti.

Nextory- E- ja äänikirjoja 45 päivää maksutta

 • Maksuton 45 päivän kokeilu (normaalisti 14 päivää)
 • Rajaton pääsy e-kirjoihin ja äänikirjoihin
 • Ei sitoutumisaikaa: voit irtisanoa tilauksesi milloin haluat
Aloita kokeilujakso

Täydellinen yhteensopivuus

Auton varaosakaupalle internetin kautta tuo pienimuotoista haastetta tuotteiden sopivuus. Trodo on kuitenkin onnistunut kääntämään ongelman valttikortikseen. Osien soveltuvuus on tehty hyvinkin helpoksi, sillä voit etsiä sinun autoosi soveltuvia osia mm. VIN-koodin tai rekisterinumeron avulla. Voit myös hakea osia auton mallin mukaan, jos rekisterinumeroa tai VIN-numeroa ei ole saatavilla.

Tämän ohella Trodon oma tuotteiden yhteensopivuustarkistus takaa täydellisen sopivuuden. Yhteensopivuustarkistus tehdään asiakkaan pyynnöstä.

Trodon verkkokaupassa voit myös vertailla eri valmistajien osia ja niiden ominaisuuksia, jotta voit varmistua parhaimman tuotteen löytämisestä juuri sinun tarpeisiin soveltuvasti.

Autodude - Pohjoismaiden suurin ja halvin autonhoitokauppa

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmainen 30 vrk palautusoikeus
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Koeajolle.comin lukijoille ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksiin (norm. 120€)
Tutustu valikoimaan

Asiakaslähtöinen verkkokauppa

Trodon halunnut ottaa asiakseen asiakaslähtöisen verkkokauppakokemuksen, jonka ansiosta Trodo pyrkii puhumaan aina asiakkaiden ymmärtämää kieltä. Selkeät ja paikoittain jopa rautalangasta väännetyt esimerkit helpottavat ymmärtämään autojen tekniikkaa sekä ymmärtämään vikojen perimmäiset syyt ja korjaustavat.

Kansainvälisesti toimiva Trodo viestii jokaiselle markkinalle, maalle ja asiakkaalle hieman eri tavoin, kuitenkin varmistaen selkeän ja ymmärrettävän tiedonjaon. Suomalaisille asiakkaille tämä näkyy kenties parhaiten Trodon blogin muodossa, jossa on paljon maksutonta ja kaikille avointa autoaiheista tietoa.

Trodon verkkokaupassa on myös monia muita tekijöitä, jotka tekevät siitä asiakaslähtöisen ja erinomaisen verkkokaupan. Näitä tekijöitä ovat mm.:

 • alhaiset hinnat yhdistettynä laajaan valikoimaan
 • nopeat ja ilmaiset toimitukset
 • peräti 365 päivän palautusoikeus
 • viikottaiset vaihtuvat tarjoukset
 • monipuoliset maksutavat kuten PayPal ja Klarna

Solarplexius - ikkunantummennukset

 • Ilman vettä, liimaa, kupruja ja naarmuja
 • Tummennuskalvoa yksinkertaisempi ratkaisu
 • Täydellinen lopputulos joka kerta
 • Helppo ja nopea asennus 15 minuutissa
Tutustu tuotteeseen

Asiakastuki alusta loppuun

Kuten monet alat, myös autoalan verkkokauppojen markkina on hyvin vahvasti kilpailtu. Tämän takia Trodo haluaa erottua kilpailijoistamme juuri asiakaskokemuksen ansioista.

Monet Trodon kilpailijat ovat ulkoistaneet asiakaspalvelunsa muualle, jolloin heillä ei ole kaikkia tarvittavia tietoja tuotteista tai niiden toimittamisesta saatavilla, eikä heillä ole samanlaista teknistä osaamista kuin Trodolla. Trodo takaa asiakkaille sen, että he auttavat asiakkaita kaikissa mahdollisissa kysymyksissä.

Trodo tarjoaa asiakastuen tuotteen etsimisestä aina sen asennukseen asti. Verkkokaupan henkilökunta vastaa asiakkaiden kysymyksiin ja pyrkii ratkaisemaan kaikki haasteet, jotta asiakas olisi aina täysin tyytyväinen. Lisäksi Trodolla on käytössään omat ammattitaitoiset asiantuntijansa, joiden avulla he voivat auttaa asiakkaita löytämään oikean osan, sekä antamaan teknistä neuvontaa osiin liittyen.

Tutustu lisää Trodon verkkokauppaan.

 • Vuosimalli:
 • Moottori: -litrainen bensiini ( kW)
 • Vaihteisto: Automaatti
 • Vetotapa: Etuveto
 • Mittarilukema: km
 • Koeajon tarjosi:

Nyt luetuimmat