GoWash autopesu kokemuksia

Auton konepesu ja kiillotusvaha 12,99 euroa – GoWash kokemuksia

Kaupallinen yhteistyö: Offerilla

Talven jälkeen auto kannattaa pestä huolella suolasta ja muista epäpuhtauksista. GoWash tarjoaa konepesun ja kiillotusvahan 12,99 eurolla.

Talvi on jo vaihtumassa kevääksi. Monen autoilijan kausirituaaleihin kuuluu renkaiden vaihto kaikkine vaiheineen. Harmillisen moni kuljettaja unohtaa kuitenkin yhden tärkeimmistä, eli auton pesemisen pitkän talven jälkeen.

Talvella autoa on kiusannut monenlaiset haasteet. Teille levitettävä suola on vihollisista pahin, sillä sitä päätyy väkisinkin myös auton pinnoille jossa se tekee tuhojaan maalipinnalle. Lisäksi myös talvella satanut lumi on varmasti tuonut erilaista likaa eri puolille autoa.

Auton voi joko pestä itse, tai vaihtoehtoisesti pesun voi ulkoistaa autopesuloille. Pääkaupunkiseudulla toimiva GoWash tarjoaa autolle helppoja, nopeita ja halpoja konepesuja.

GoWash autopesu kokemuksia

POP Vakuutus alennuskoodi INSSIN

Auton pesu talven jälkeen

Talvi kuluttaa autoa monella tapaa. Me miellämme talvesta autolle rasittavimmiksi kylmäkäynnistykset ja muut kylmyyteen liittyvät asiat, mutta on talvessa muutakin ikäävää auton kannalta. Talvella kenties suurimman haasteen autolle muodostaa kuitenkin käytettävä maantiesuola.

Maantiesuola ei imeydy ehjän maali- ja lakkapinnan läpi, mutta kaikkien autoilijoiden on hyvä muistaa, että virheetön maalipinta löytyy yleensä vain tehdasuudesta tai muuten äärimmäisen hyvin ylläpidetystä autosta. Lähes kaikissa käyttöautona toimivissa autoissa on erilaisia kiveniskemiä niin pellissä kuin myös auton alla. Tälle kulumiselle ei valitettavasti voi oikein mitään. 

Kevät tarjoaa hyvän ajan suorittaa autolle huolellisen pesun. Pesu tulisi suorittaa viimeistään siinä vaiheessa, kun kevätsateet ja katujen kunnossapito ovat pesseet tienpinnoista pois maantiesuolan ja hiekoitushiekan. Sen jälkeen auto on “turvallista” pestä ilman pelkoa heti uudesta likaantumisesta.

Pesemällä auton säännöllisesti estät lian pinttymisen kiinni autoon. Pahimmassa tapauksessa estät myös lian syöpymisen lakka- tai maalipinnan läpi, mikä aiheuttaa kaikista vakavimmat haitat. Yleisestikin auton pesemättömyys voi aiheuttaa pysyviä vaurioita auton maalipintaan.

Valostore- Pohjoismaiden suurin ja halvin valokauppa

 • Valaisinalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmainen 30 vrk palautusoikeus
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Koeajolle.comin lukijoille ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksiin (norm. 140€)
Tutustu valikoimaan

Autojen pesut – GoWash kokemuksia

GoWash on vuonna 2015 perustettu autopesuun erikoistunut yritys, jonka moderni autopesukone on yhtä aikaa nopea, tehokas ja ympäristöystävällinen. Kuten kaikille muillekin autopesuille on itsestään selvää, GoWash tarjoaa ratkaisuja autosi puhtaana pitämiseksi, jossa huomioidaan kaikista tärkein, eli autosi maalipinta. Modernit autopesukoneet eivät koskaan vahingoita autosi maalipintaa.

GoWashin pesutunneli pesee autosi naarmuttamatta ja nopeasti. Pesun yhteydessä GoWash käyttää vuodenaikaan parhaiten soveltuvaa esipesuainetta, joka poistaa autosta sesongin pahimmat liat.

GoWash on halunnut olla johtavia autopesuloita Suomessa, ja sen takia se tarjoaa maassamme ensimmäisenä täysin uutta teknologiaa hyödyntävän harjattoman pesun. Uusimman teknologian lisäksi GoWash haluaa ottaa myös ympäristöasiat visusti huomioon, sillä se kierrättää kaikki auton pesuissa käytetyt pesuvedet.

GoWashin toiminta on keskittynyt pääkaupunkiseudulle. Yrityksellä on pesulat Espoossa Bembölessä ja Espoonlahdessa, Helsingin Vartiokylässä ja Konalassa, sekä Vantaan Tammistossa. Voit lukea muiden asiakkaiden kokemuksia GoWashin palveluista yrityksen Facebook-sivulta. Tutustu GoWashiin myös yrityksen omilla verkkosivuilla.

Nextory- E- ja äänikirjoja 45 päivää maksutta

 • Maksuton 45 päivän kokeilu (normaalisti 14 päivää)
 • Rajaton pääsy e-kirjoihin ja äänikirjoihin
 • Ei sitoutumisaikaa: voit irtisanoa tilauksesi milloin haluat
Aloita kokeilujakso

Lunasta tarjous Offerilla kautta

GoWash tarjoaa koko tulevaksi kesäksi varsin herkullisen autopesutarjouksen, jossa saat auton konepesun ja kiillotusvaha GoWash-pesuloissa vain 12,99 euron hintaan (ovh. 19,99 euroa, eli 35 % alennus). Tarjouksen voit lunasta Offerillan kautta, eli täältä.

Kampanjassa voit valita sinun autosi mukaan joko harjattoman tai pehmoharjallisen pesutoiminnon. Palvelun hintaan kuuluu pesun lopuksi auton pinnalle lisättävä kiillotusvaha, joka viimeistelee autosi uudenkiiltäväksi. Kiillotusvaha saa pesujäljen myös kestämään entistä kauemmin.

Voit saapua paikan päälle helposti ilman ajanvarausta. Tarjous on käytettävissä kaikissa GoWashin toimipisteissä: Helsingissä Konalassa ja Vartiokylässä, Espoossa Espoonlahdessa sekä Bembölessä ja Vantaalla Tammistossa.

Autodude - Pohjoismaiden suurin ja halvin autonhoitokauppa

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmainen 30 vrk palautusoikeus
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Koeajolle.comin lukijoille ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksiin (norm. 120€)
Tutustu valikoimaan

Tarjouksen ehdot

Offerillan kautta ostettu lahjakortti on voimassa 30.6.2024 asti. Lahjakortti on käytettävissä kaikissa GoWashin autopesuloilla niiden aukioloaikojen mukaan. Voit saapua paikalle aikaa varaamatta kun sinulle parhaiten sopii.

Tarjoukseen ei sisälly ostorajoitusta, eli voit halutessasi ostaa lahjakortteja useampia. Voit siis hyödyntää samaa tarjousta läpi koko talven.

Solarplexius - ikkunantummennukset

 • Ilman vettä, liimaa, kupruja ja naarmuja
 • Tummennuskalvoa yksinkertaisempi ratkaisu
 • Täydellinen lopputulos joka kerta
 • Helppo ja nopea asennus 15 minuutissa
Tutustu tuotteeseen

Miten Offerilla toimii?

Offerilla on kotimainen ja vuonna 2016 perustettu kampanjasivusto, jonka omistaa nykyisin Oulun alueella vaikuttava Kaleva Media. Offerillan tarkoituksena on toimia eräänlaisena markkinapaikkana tai mainosikkunana erilaisille yrityksille. Suurin osa Offerillassa tuotteitaan tai palveluita tarjoavista yrityksistä on kotimaisia.

Offerillan kautta tulevat tarjoukset toimivat lahjakorttien pohjalta, jotka ostetaan ennakkoon. Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena

Lahjakortin käyttäminen on yksinkertaista. Oleellista on säilyttää PDF-lahjakortti oston jälkeen. Saapuessasi paikalle sinun tulee näyttää lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä autopesulassa. Koska olet maksanut lahjakortin ennakkoon, sinulle ei tule varsinaisesta käytöstä enää mitään kuluja.

Mikäli Offerilla palveluna kiinnostaa enemmän, Koeajolle.com on esitellyt Offerillan autotarjouksia täällä. Autopesun lisäksi Offerillalla on tarjolla paljon erilaisia autoihin liittyviä tarjouksia, jotka vaihtuvat säännöllisin väliajoin.

Lunasta Offerillan GoWash-tarjous täältä, ja hanki itsellesi 12,99 euron autopesu kiillotusvahalla!

 • Vuosimalli:
 • Moottori: -litrainen bensiini ( kW)
 • Vaihteisto: Automaatti
 • Vetotapa: Etuveto
 • Mittarilukema: km
 • Koeajon tarjosi:

Lähteet: Autobild

Nyt luetuimmat