E-Wheels sähköpotkulauta kokemuksia

Sähköpotkulaudan hankkiminen – 5 syytä miksi oma lauta kannattaa

Vuokrattavien sähköpotkulautojen sijasta moni päätyy ostamaan oman laudan. Tässä viisi syytä oman sähköpotkulaudan hankkimiselle.

Sähköpotkulaudat ovat nousseet viime vuosina suureen suosioon niin kaupunkiliikenteessä kuin myös vapaa-ajan ajelussa, ja niitä näkee yhä useammin kaduilla ympäri maailmaa. Ne tarjoavatkin yllättävän kätevän ja ympäristöystävällisen liikkumistavan, vaihtoehtona omalle autolle tai julkiselle liikenteelle.

Monen ensimmäiset mielikuvat sähköpotkulaudoista liittyvät usein kaupunkialueilla oleviin vuokrapotkulautoihin, mutta tämä ei ole kuitenkaan ainoa tapa matkustaa sähköpotkulaudalla. Vuokralautojen ohella sähköpotkulaudan voi ostaa myös omaksi.

Mutta miksi sinun pitäisi harkita oman sähköpotkulaudan hankkimista? Siitä lisää seuraavaksi. Tässä artikkelissa esittelemme viisi hyvää syytä siihen.

E-Wheels sähköpotkulauta kokemuksia

POP Vakuutus alennuskoodi INSSIN

1. Pääset perille nopeammin ja helpommin

Sähköpotkulaudat ovat erinomainen vaihtoehto kaupunkiliikenteessä, sillä ketteryytensä ansiosta niillä liiikkuminen on vaivatonta. Ne kulkevat nopeasti ja voivat sen vuoksi ohittaa ruuhkat helposti. Jäämättä jumiin liikenteen sekaan voit liikkua paikasta toiseen huomattavasti nopeammin kuin kävellen tai vaikkapa autolla.

Sähköpotkulauta pystyy saavuttamaan huomattavan nopeuden verrattuna kävelyyn ja jopa pyöräilyyn. Keskimääräinen nopeus sähköpotkulaudalla on yleensä noin 20-25 km/h, mikä mahdollistaa nopean etenemisen pitkillä matkoilla.

Valostore- Pohjoismaiden suurin ja halvin valokauppa

 • Valaisinalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmainen 30 vrk palautusoikeus
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Koeajolle.comin lukijoille ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksiin (norm. 140€)
Tutustu valikoimaan

2. Säästät aikaa ja rahaa

Oma sähköpotkulauta säästää aikaa ja rahaa pitkällä tähtäimellä. Sinun ei tarvitse maksaa jokaisesta käyttökerrasta vuokraa, kuten vuokralautoja käyttämällä joutuisi tekemään. Lisäksi säästöä tulee siitä, ettet tarvitse yhtä paljon enää julkista liikennettä, tai vaihtoehtoisesti etsiä maksullista pysäköintipaikkaa autollesi.

Lisäksi sähköpotkulautailu on edullista verrattuna perinteisiin kulkuneuvoihin, ja laitteen ylläpito on yleensä edullista. Sähköpotkulaudan huolto on melko yksinkertaista ja helppoa, mikä tukee liikkumismuodon halpaa hintaa.

Nextory- E- ja äänikirjoja 45 päivää maksutta

 • Maksuton 45 päivän kokeilu (normaalisti 14 päivää)
 • Rajaton pääsy e-kirjoihin ja äänikirjoihin
 • Ei sitoutumisaikaa: voit irtisanoa tilauksesi milloin haluat
Aloita kokeilujakso

3. Ympäristöystävällinen vaihtoehto

Nykyaikana ympäristöasiat ovat yhä enemmän tapetilla – eikä syyyttä. Tämäkin puoli sataa sähköpotkulautojen laariin, sillä ne tarjoavat ympäristöystävällisen vaihtoehdon liikkua kaupunkiympäristöissä.

Sähköpotkulaudat toimivat nimensä mukaisesti sähköllä, mikä tarkoittaa vähäisiä päästöjä verrattuna bensiini- tai dieselkäyttöisiin kulkuneuvoihin. Kun valitset sähköpotkulaudan, osallistut samalla myös aktiivisesti ympäristönsuojeluun.

Autodude - Pohjoismaiden suurin ja halvin autonhoitokauppa

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmainen 30 vrk palautusoikeus
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Koeajolle.comin lukijoille ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksiin (norm. 120€)
Tutustu valikoimaan

4. Parannat terveyttäsi

Vaikka sähköpotkulaudat kulkevat itsestään, niillä liikkuminen edellyttää silti jonkinasteista liikuntaa. Potkulautailu vaatii käyttäjältään aina jonkin verran tasapainoa ja koordinaatiota, jolloin se on mainio tapa ylläpitää liikunnallista elämäntapaa.

Lisäksi sähköpotkulautaillessa tulet väkisinkin nauttineeksi raittiista ulkoilmasta, jota et koe samalla tavalla ajoneuvoja tai julkisia käyttämällä. Voit siis liikkua kaupungissa, nauttia ulkoilmasta ja pitää samalla huolta fyysisestä terveydestäsi.

Solarplexius - ikkunantummennukset

 • Ilman vettä, liimaa, kupruja ja naarmuja
 • Tummennuskalvoa yksinkertaisempi ratkaisu
 • Täydellinen lopputulos joka kerta
 • Helppo ja nopea asennus 15 minuutissa
Tutustu tuotteeseen

5. Tehokkuus, vapaus ja mukavuus

Kun aika on kortilla, sähköpotkulauta auttaa sinua hoitamaan päivittäiset askareet ja työmatkat tehokkaasti. Se on erinomainen valinta lyhyiden matkojen tekemiseen, kuten ruokakaupassa käyntiin, työmatkoihin tai lounastauoille.

Oma sähköpotkulauta antaa sinulle myös vapauden liikkua juuri silloin kun haluat. Voit suunnata minne tahansa kaupungissa ilman aikatauluja tai reittisuunnitelmia. Se tarjoaa myös mukavuutta ja helppoutta, sillä voit taittaa sen kasaan ja ottaa mukaasi bussiin, junaan tai kahvilaan.

Lue myös: Helsingin keskustassa autolla ajaminen – näillä vinkeillä onnistut

Skruvat- Pohjoismaiden johtava varaosaliike netissä

 • Hintatakuu
 • Nopea toimitus
 • Pohjolan suurin valikoima
Tutustu valikoimaan

Yhteenveto sähköpotkulaudan hankkimisesta

Sähköpotkulauta yhdistää siis nopeuden, mukavuuden ja ympäristöystävällisyyden, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon kaupunkiliikenteeseen. Oma sähköpotkulauta tarjoaa sinulle mahdollisuuden liikkua kaupungissa vaivattomasti, säästää aikaa ja tehdä matkanteosta positiivisen kokemuksen.

Yhteenvetona, sähköpotkulauta tarjoaa siis monia etuja kaupunkiliikenteessä ja vapaa-ajan matkoilla. Se on nopea, edullinen, ympäristöystävällinen ja terveyttä edistävä vaihtoehto. Oma sähköpotkulauta antaa sinulle vapauden liikkua kaupungissa juuri niin kuin haluat. Kannattaa harkita tämän modernin liikkumisvälineen hankkimista ja kokea sen tuomat edut itse.

E-Wheels myy sähköpotkulaudat – käynnissä vuoden suurin ale

Koeajolle.comin kumppanina toimiva E-Wheels on Pohjoismaiden suurin sähkökäyttöisten pienajoneuvojen jälleenmyyjä. E-Wheelsillä on yli 150 000 tyytyväistä asiakasta vuodesta 2014. E-Wheels tarjoaa täyden valikoiman henkilökohtaisia pieniä sähköajoneuvoja laadukkailta valmistajilta mahdollisimman edulliseen hintaan.

Nyt E-Wheelillä on käynnissä Black Fridayn kunniaksi Black Marraskuu, joka sisältää kaikkien aikojen suurimpia alennuksia! Saat nyt verkkokaupan myydyimmät sähköpyörät ja sähköskootterit ennätyshintaan. Suurimmillaan alennukset ovat jopa 750 euroa per tuote.

Tutustu kaikkiin E-Wheelsin myymiin testivoittajiin ja myydyimpiin tuotteisiin täältä ja tee erinomaisia löytöjä. Muista myös, että E-Wheelsillä saat tilauksellesi ilmaisen ja nopean toimituksen. Black Marraskuu -kampanja on voimassa aina 3.12.2023 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Pääset tästä tutustumaan E-Wheelsin verkkokaupan alennuksiin.

 • Vuosimalli:
 • Moottori: -litrainen bensiini ( kW)
 • Vaihteisto: Automaatti
 • Vetotapa: Etuveto
 • Mittarilukema: km
 • Koeajon tarjosi:

Nyt luetuimmat