Kaupallinen yhteistyö: Skruvat

Auton varaosakauppa kasvaa jatkuvasti internetin verkkokaupoissa. Lue kokemuksia Skruvat-verkkokaupasta.

Verkkokauppa on nykyään elinehto monelle kaupalle, kun kivijalkakauppojen osuus pienenee kerta toisensa jälkeen. Autojen varaosakauppa ei ole tässä yhtälössä mitenkään poikkeus, vaan yhtä lailla myös autoiluun liittyvien osien hankinta hoituu nykyään hyvin verkkokaupoista.

Pohjoismainen Skruvat on perustettu vuonna 2008 ja se on keskittynyt autonosien nimenomaan verkkokauppaan. Skruvatin kautta ostoksia tekee tuhannet asiakkaat joka ikinen viikko. Verkkokauppa tarjoaa mahdollisuuden ostaa laadukkaita autonosia edullisesti suoraan internetistä kotiovelle.

Skruvat verkkokauppa kokemuksia

POP Vakuutus alennuskoodi INSSIN

Skruvat kokemuksia – varaosia halvalla

Skruvatin vahvuuksiin kuuluu laaja valikoima eri autovalmistajien varaosia. Verkkokaupasta on saatavilla varaosia kaikilta suurimmilta automerkeiltä, kuten Audi, BMW, Citroen, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen ja Volvo. Käytännössä siis kaikki tavallisimmat automerkit ja mallit.

Verkkokaupan valikoima kasvaa jatkuvasti, ja siellä on jo yli 500 000 tuotteen valikoima, joka tarjoaa laajan repertuaarin laadukkaita autonosia autoosi. Osia löytyy sekä alkuperäisinä OEM-osina, että myös erilaisina halvempina tarvikemalleina.

Skruvat tekee yhteistyötä autoalan suurimpien tavarantoimittajien kanssa, ja tämän vuoksi valikoima elää jatkuvasti pysyen mukana myös uutuuksissa. Skruvatin visiona on tarjota parasta laatua ja parasta arvoa rahalle.

Minkälaisia autonosia Skruvat tarjoaa?

Skruvatin valikoimasta löytää hyvinkin kattavasti erilaisia autoiluun liittyviä tuotteita. Kenties yleisimmät verkkokaupan tuotteet liittyvätkin auton varaosiin, joita löytyy sekä alkuperäisinä, että tarvikeosina. Autonosia löytyy aina jarrupaloista erilaisten kytkinten kautta ajovaloumpioihin.

Loogisena jatkumona valikoimalle toimivat erilaiset kulutusosat, joita löytyy niin ikään hyvällä valikoimalla. Kulutusosista löydät autoosi mm. pyyhkijöitä, polttimoita, öljyjä sekä erilaisia suodattimia (kuten raitisilmasuodatin tai polttoainesuodatin).

Skruvatin valikoimaan kuuluvat myös erilaiset autoilun tarvikkeet, joita autoilija tarvitsee. Verkkokaupasta löytyy suksibokseja, vetokoukkuja, istuinpäällisiä, lisävaloja, työkaluja, akkuja sekä autonhoitoon ja lemmikkien kuljetukseen liittyviä tuotteita.

Myös renkaat ja vanteet kuuluvat oleellisena osana verkkokaupan valikoimaa. Renkaista löytyy sekä nastarengasta, kitkarengasta että kesärengasta asiakkaan tarpeen mukaan. Rengasvalikoimaa löytyy niin tunnetuilta valmistajilta, kuten Michelin, Good-Year, ja Continental, kuin myös halvemmilta valmistajilta kuten Sailun. Alumiinivanteissa valikoimasta löytyy vannevalmistajia kuten Dezent, Ronal ja Brock.

Mikäli autojen laittaminen, eli niin sanottu tuunaaminen kiinnostaa, Skruvatin valikoimasta löytyy myös erilaisia tuning-osia autoihin.

Kokemuksia Skruvatin käytöstä

Kaikista helpoin malli käyttää Skruvatin verkkokauppaa tapahtuu laittamalla autosi rekisterinumero sivun yläosasta löytyvään hakukenttään. Rekisterinumeron avulla Skruvat tunnistaa autosi tarkan mallin, jonka jälkeen sivusto osaa etsiä juuri sinun autoosi sopivia osia.

Yksi mielenkiintoinen osio on myös listaus, jossa verkkokauppa osaa näyttää kaikista myydyimmät osat juuri sinun autoihisi. Tämä on ison verkkokaupan etu, jolla on tuhansien asiakkaiden myötä lähes loputtomasti dataa käytettävissään. Skruvat jos joku tietää, mitä osia sinun autosi yleensä tuppaa tarvitsemaan.

Muutenkin verkkokaupassa surffailu on tehty helpoksi. Tuotteet on kategorisoitu helposti, jolloin tietyn osa-aleen tuotteita on helppo vertailla keskenään. Listalta löytyy myös helposti alkuperäiset ja tarvikeosat, jolloin niiden hintavertailu hoituu ketterästi.

Jos tilauksessasi on useita erilaisia tuotteita, saattaa niiden toimitusajat olla hyvinkin poikkeavia. Omissa tilauksissani jotkut tuotteet saattavat tulla päivissä, toiset taas parissa viikossa. Skruvat on pyrkinyt maksimoimaan tuotteiden nopean toimituksen, eli jos ostoskorissa on pari vähän pidemmän toimituksen tuotetta, tuotteet on toimitettu kahdessa erässä, jolloin “heti valmiit” tuotteet päätyvät asiakkaalle nopeammin.

Avaa ilmainen Nordnet-osakesalkku ja aloita sijoittaminen

Onko Skruvat turvallinen ja helposti käytettävä?

Kuten jokaiselle verkkokaupalle on 2020-luvulla oleellista, myös Skruvat haluaa taata asiakkaille turvallisen ostoskokemuksen. Maksuvälittäjissä Skruvat tekee yhteistyötä Klarnan kanssa, joka on yksi maailman suurimpia verkkokauppojen maksusovelluksia. Klarnan kautta Skruvat saa käyttöönsä nykyaikaiset maksutavat, jotta maksut voidaan toteuttaa mahdollisimman turvallisesti ja helposti.

Fyysisten tuotteiden verkkokaupalle, mitä autonosia tarjoava Skruvat luonnollisesti edustaa, on hyvinkin tärkeää saada toimitustavat käyttäjäystävällisiksi. Logistiikan tulee toimia nopeasti ja kuluystävällisesti. Skruvat on panostanut toimituskumppaneikseen Euroopan parhaita logistiikkayrityksiä, mikä takaa nopeat toimitukset. Tuotteet saapuvat Suomeen hyvinkin nopeasti.

Skruvat soveltaa verkkokaupassaan myös 30 päivän palautusoikeutta. Mikäli ostettu varaosa ei istu autoon, voit palauttaa sen. Käytäntö on tehty asiakastyytyväisyyden maksimoimiseksi. Skruvat haluaa, että asiakas on tyytyväinen asioidessaan heidän verkkokaupassaan. Skruvat luottaa sen varaan, että tyytyväinen asiakas on aina paras markkinointivaltti – tyytyväiset asiakkaat kun tuppaavat houkuttelemaan kokemuksillaan myös uusia asiakkaita.

Skruvatin Halvin hinta -takuu

Asiakastyytyväisyyden maksimointi ei ole jäänyt Skruvatilla pelkän puheen asteelle, vaan verkkokaupalla on oma ässä hihassa tätä varten: halvin hinta -takuu.

Koska mikään tuote ei saa koskaan olla Skruvatin verkkokaupassa kalliimpi kuin mitä kilpailijat tarjoavat, Skruvat tarjoaa aina halvin hinta -takuun. Tämä takuu on voimassa 20 päivää ostopäivämäärästä lähtien. Mikäli löydät saman tuotteen edullisempaan hintaan jostain muusta suomalaisesta kaupasta (voi olla joko verkkokauppa tai kivijalkamyymälä), Skruvat maksaa tuotteiden välisen hintaeron sinulle takaisin. Tämän lisäksi Skruvat sitoutuu antamaan sinulle vielä ylimääräisen 5 %:n alennuksen.

Halvin hinta -takuun ehtoihin kuuluu, että ostettu tuote on samanlaatuinen ja käyttämätön. Tuotteen pitää olla myös ostettavissa samanlaisin ehdoin toisesta kaupasta, eli yksityiseltä ostettuja ei luonnollisestikaan lasketa mukaan. Halvin hinta -takuu ei kata alkuperäisosia, eikä myöskään renkaita tai vanteita.

Tutustu tarkemmin Skruvatin verkkokauppaan.

  • Vuosimalli:
  • Moottori: -litrainen bensiini ( kW)
  • Vaihteisto: Automaatti
  • Vetotapa: Etuveto
  • Mittarilukema: km
  • Koeajon tarjosi:

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.