Elektroninen pyskäkointikiekko

Elektroninen parkkikiekko pelastaa sinut unohduksilta ja parkkisakoilta

Kaupallinen yhteistyö: Virtasenkauppa.fi

Iso osa parkkisakoista johtuu parkkikiekon unohtamisesta. Elektroninen parkkikiekko estää inhimilliset virheet ja pelastaa sakoilta.

Varmaan jokainen meistä on joskus unohtanut asettaa pysäköintikiekon paikalleen, kun poistuu autosta. Kieltämättä unohdus tapahtuu hyvinkin helposti, vaikka vielä pysäköidessä asian muistaisikin. Keskittyminen kuitenkin usein herpaantuu, kun auton ajaa ruutuun, kerää mukaansa tarvittavan irtaimiston ja keskittyy nousemaan autosta kolhimatta naapuria.

Pysäköintivirhemaksu on monissa kaupungeissa jopa 80 euron arvoinen “pikavoitto”, joten harva meistä ottaa niitä kovin mielellään vastaan. Erityisen ärsyttäviä parkkisakot ovat silloin, kun parkkikiekko olisi ollut mukana ja asia oli vielä hetki sitten mielessä, mutta siitä huolimatta käteen jää sakko.

Kiitos nykyteknologian, parkkikiekot ovat jäämässä pian menneisyyteen. Elektronisen parkkikiekon hienous liittyy siihen, että se toimii automaattisesti. Sen laittamista ei voi siis unohtaa, eikä sitä voi asettaa vahingossa väärään aikaan.

Elektroninen pyskäkointikiekko

POP Vakuutus alennuskoodi INSSIN

Mikä on elektroninen parkkikiekko?

Elektroninen parkkikiekko on yleistynyt huimasti viime vuosina etenkin kaupunkien keskustoissa aktiivisesti asioivissa autoissa. Nykyaikaisen sähköllä toimivan parkkikiekon toimintalogiikka on hyvinkin yksinkertainen, parkkikiekko liimataan pysyvästi tuulilasin reunaan, josta se ei häiritse kuljettajan näkökenttää. Parkkikiekko tunnistaa aina automaattisesti auton pysähtymisajankohdan, jonka myötä se asettaa aina oikean ajan kelloon automaattisesti.

Käytännössä elektroninen parkkikiekko toimii siis täysin automaattisesti. Asenna kiekko kerran paikalleen ja parkkikiekkohuolesi ovat ohi. Parkkisakkojakaan ei enää tule, ainakaan vahingossa. Tietenkään elektroninen parkkikiekko ei ole “jokamiehen pysäköintilupa”, jolla voi pysäköidä autoa mielin määrin minne haluaa, mutta inhimilliset virheet se estää.

Elektroniset parkkikiekot toimivat tavallisesti patterin voimin, eli niiden asentaminen on äärettömän helppoa. Sinun ei tarvitse tehdä minkäänlaisia sähköjohtoviritelmiä tai uhrata 12V-pistoketta parkkikiekolle, vaan laite elää omaa elämäänsä patterin voimin. Tietysti samaan hengenvetoon on todettava myös se, että patterin kestoa on hyvä seurailla säännöllisesti.

Lisäksi suurin osa markkinalla olevista elektronisista parkkikiekoista osaa ottaa huomioon talvi- sekä kesäajat, eli edes kellojen siirtely ei koidu elektronisen parkkikiekon haasteeksi.

Virtasenkauppa sähköinen parkkikiekko
Insmat Automatic Park -elektronen parkkikiekko

Valostore- Pohjoismaiden suurin ja halvin valokauppa

 • Valaisinalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmainen 30 vrk palautusoikeus
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Koeajolle.comin lukijoille ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksiin (norm. 140€)
Tutustu valikoimaan

Insmat Automatic Park – kokemuksia elektronisesta parkkikiekosta

Mikäli olet innostunut hankkimaan autoosi elektronisen parkkikiekon, Koeajolle.comin yhteistyökumppani Virtasenkauppa.fi myy sellaisia autoilijoille. Insmat Automatic Park -pysäköintikiekko maksaa parikymmentä euroa, mikä on vain murto-osa pysäköintivirhemaksun hinnasta. Elektronisen parkkikiekon hankkimista voidaankin pitää eräänlaisena sijoituksena.

Suomessa suunniteltu Insmat Automatic Park -elektroninen pysäköintikiekko havaitsee itsenäisesti auton liikkeet ja asettaa pysäköintiajan automaattisesti auton pysähtyessä. Lisäksi pysäköintitila päättyy aina auton lähtiessä uudelleen liikkeelle. Valmistajan mukaan Insmat Automatic Park on markkinoiden pienin (7,9 cm x 4,8 cm) ja kevyin (50 grammaa) sähköinen pysäköintikiekko.

Pakettiin sisältyy teline ja kaksipuoleiset tarrat, joiden avulla tämä elektroninen pysäköintikiekko on helppo asentaa tuulilasiin. Toimitukseen sisältyy myös käyttöohje sekä CR2450-patteri, jonka kesto on noin kaksi vuotta. Tuote on siis sellaisenaan valmis asennettavaksi ja otettavaksi käyttöön. Insmat Automatic Park osaa myös sisäisen kellonsa vuoksi ottaa huomioon kesä- ja talviajat.

Insmat Automatic Park on Suomessa suunniteltuna luonnollisesti tehty kestämään suomalaisia olosuhteita, eli kiekko toimii niin 30 asteen pakkasilla, kuin myös 80 asteisessa saunassa, jos mittaria nyt olisi jostain oudosta syystä tarve viedä sinne asti.

Tutustu tarkemmin Virtasenkauppa.fi:n myymään Insmat Automatic Park -elektroniseen parkkikiekkoon.

Virtasenkauppa.fi - Työkalut, autotarvikkeet sekä auton varaosat

 • Asiakkaiden suosittelema
 • Ilmainen toimitus yli 95 € tilauksiin
 • Ilmainen palautus (myös toimituskulut)
Tutustu valikoimaan
 • Vuosimalli:
 • Moottori: -litrainen bensiini ( kW)
 • Vaihteisto: Automaatti
 • Vetotapa: Etuveto
 • Mittarilukema: km
 • Koeajon tarjosi:

Nyt luetuimmat