Koiraverkko, koirakalteri ja tilanjakaja autoon

Lemmikin kuljetus turvallisesti – koiraverkot, koirakalterit ja tilanjakajat

Lemmikki on monille tärkeä perheenjäsen, jonka turvallinen matkustaminen on yhtä tärkeää kuin vaikkapa lapsen kanssa.

Koirat ovat monille perheille tärkeitä ja rakkaudella hoidettuja lemmikkejä, jotka matkustavat perheen mukana siinä missä lapsetkin. Autolla matkustaminen koiran kanssa voi kuitenkin aiheuttaa huolta turvallisuudesta ja mukavuudesta.

Tässä artikkelissa tutustumme lemmikkien ja erityisesti koirien kuljettamiseen autossa. Koiraverkot, koirakalterit ja tilanjakakat tarjoavat suojaa sekä turvallisuutta niin kuljettajalle, kuin myös lemmikille.

Koiraverkko, koirakalteri ja tilanjakaja autoon

POP Vakuutus alennuskoodi INSSIN

Mikä on koiraverkko tai koirakalteri?

Koiraverkko tai koirakalteri on varuste, joka on tarkoitettu asennettavaksi autoon. Koiraverkon avulla erotetaan auton tavaratila ja matkustamo toisistaan, sillä koiraverkko asennetaan tavallisesti takapenkin ja takaluukun väliin.

Koiraverkolla turvataan niin eläinten kuin matkustajienkin matka. Ilman koiraverkkoa esimerkiksi onnettomuudessa tai väistötilanteessa on vaara, että lemmikki lentää takapenkin yli takakontista matkustamoon. Lisäksi lisäksi koiraverkon avulla voidaan helposti rajata lemmikin oma tila irti muusta ajoneuvosta.

Koiraverkot ovat suunniteltu erityisesti autossa matkustavien koirien tarpeisiin. Ne luovat turvallisen ja viihtyisän tilan lemmikillesi matkan aikana. Koiraverkot kiinnitetään auton takapenkille tai tavaratilaan, ja ne estävät lemmikkiä pääsemästä etuosaan tai häiritsemästä kuljettajaa. Tämä vähentää merkittävästi onnettomuusriskiä ja parantaa kaikkien matkustajien turvallisuutta.

Lue myös: Kolari eläimen kanssa – mitä tehdä, jos törmää eläimeen?

Travall koiraverkko auto kokemuksia
Kuvan lähde https://www.virtasenkauppa.fi/koiraverkko-autoon-nissan-qashqai-j11-2014-2021-travall-32316

Valostore- Pohjoismaiden suurin ja halvin valokauppa

 • Valaisinalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmainen 30 vrk palautusoikeus
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Koeajolle.comin lukijoille ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksiin (norm. 140€)
Tutustu valikoimaan

Miksi autoon kannattaa hankkia koiraverkko?

Haluatko koirallesi turvallisen paikan autossa, oletko kyllästynyt tassunjälkiin auton penkeillä ja jatkuvasti syliin kiipeävään karvakorvaan? Auton koiraverkko on erinomainen varuste, jolla parannat sekä koiran että matkustajien turvallisuutta.

Mikäli autossasi ei ole minkäänlaista suojaa, voi mahdollisessa kolaritilanteessa tai äkkijarrutuksessa syntyä todellisia vaaranpaikkoja. Kuten autokoulun opetuksista muistamme, pienikin irtaimisto autossa voi onnettomuustilanteessa aiheuttaa vakavankin vamman tai loukkaantumisen. Laadukkaalla koirakalterilla sekä lemmikkisi että tavarasi pysyvät siellä missä pitääkin.

Lisäksi koiraverkon ansiosta autosi etu- ja takapenkit pysyvät siisteinä ja voit itse keskittyä tärkeimpään eli ajamiseen. Koiraverkko voi hyvinkin olla yksi hyödyllisimmistä varusteista, jonka hankit autoosi. Koiraverkko soveltuukin erinomaisesti seuraaviin tilanteisiin:

 • Haluat lisää turvallisuutta koirallesi tai matkustajille
 • Koira kiipeilee auton istuinten yli
 • Haluat koiralle oman paikan autossa
 • Koira häiritsee ajamista
 • Haluat estää koiran aiheuttamat sotkut etu- ja takapenkeillä
Travall tilanjakaja auto kokemuksia
Kuvan lähde: https://www.virtasenkauppa.fi/tilanjakaja-volkswagen-golf-variant-2013-travall-31847

Nextory- E- ja äänikirjoja 45 päivää maksutta

 • Maksuton 45 päivän kokeilu (normaalisti 14 päivää)
 • Rajaton pääsy e-kirjoihin ja äänikirjoihin
 • Ei sitoutumisaikaa: voit irtisanoa tilauksesi milloin haluat
Aloita kokeilujakso

Muista myös tilanjakajat

Mikäli autossasi liikkuu lemmikkien lisäksi myös reilusti matkatavaraa, ja täten koko takakontin uhraaminen pelkän koiran käyttöön tuntuu mahdottomalta ajatukselta, kannattaa tutustua myös tilanjakajien mahdollisuuksiin.

Tilanjakaja on eräänlainen koiraverkko, jonka avulla voidaan nimen mukaisesti jakaa tila, kuten auton tavaratila kahteen osaan. Tällä tavoin voidaan siis rajata yhteen takakonttiin osio sekä koiralle, että matkatavaroille. Lisäksi tilanjakajat ovat hyviä hankintoja sellaisissa tapauksissa, missä halutaan antaa vaikkapa kahdelle koiralle toisistaan erotetut tilat.

Lue myös: Toimiiko kannentiivisteen korjausaine? – Steel Seal kokemuksia

Autodude - Pohjoismaiden suurin ja halvin autonhoitokauppa

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmainen 30 vrk palautusoikeus
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Koeajolle.comin lukijoille ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksiin (norm. 120€)
Tutustu valikoimaan

Korkealaatuiset ja kestävät materiaalit

Koiraverkot on tavallisesti valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista. Verkko on rakennettu käyttämällä vahvaa metallia, joka kestää koiran painon ja pitää sen turvallisesti paikoillaan. Koiraverkkojen rakenteet on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä ja ne säilyttävät muotonsa pitkään.

Hyvän kestävyytensä ansiosta koiraverkot ovat yleensä myös pitkäaikainen sijoitus. Metalliset verkot kestävät helposti vuosien tai jopa vuosikymmenten käytön – käytännössä siis pidempään, kuin tavallisesti autoa pidetään. Koiraverkon voi kuitenkin irroittaa autosta koska tahansa ja vaikkapa myydä käytettynä eteenpäin, jolloin se ei myöskään haittaa auton jälleenmyyntiarvoa.

Solarplexius - ikkunantummennukset

 • Ilman vettä, liimaa, kupruja ja naarmuja
 • Tummennuskalvoa yksinkertaisempi ratkaisu
 • Täydellinen lopputulos joka kerta
 • Helppo ja nopea asennus 15 minuutissa
Tutustu tuotteeseen

Helppo asentaa ja käyttää

Koiraverkot on suunniteltu helppokäyttöisiksi. Ne asennetaan nopeasti ja vaivattomasti auton takaosan kiinnityspisteisiin tai tavaratilaan. Verkon mukana toimitetaan tavallisesti yksityiskohtaiset asennusohjeet, joiden avulla voit asentaa sen helposti ilman ammattilaisen apua.

Tuotteen asentaminen on tehty todella helpoksi, sillä autoon ei tarvitse tehdä mitään muutoksia. Et myöskään tarvitse asennuksessa mitään erikoistyökaluja, sillä asennus ja irroittaminen onnistuu käden käänteessä. Aikaa tähän menee vain viidestä kymmeneen minuuttia.

Koiraverkot on myös tarvittaessa helppo irrottaa ja ne voidaan taittaa kasaan säilytystä varten. Tämä on merkittävä etu silloin, jos koirasi ei liiku aina mukanasi ja haluat välillä poistaa koiraverkon autostasi. Lisäksi koiraverkko on irroitettavissa autosta toiseen esimerkiksi auton myynnin yhteydessä – joskin mallikohtainen tuote voi olla vaikea siirrettävä seuraavaan autoon.

Lue myös: Auton tavaratilan matto – nämä syyt tekevät siitä mahtavan hankinnan

Skruvat- Pohjoismaiden johtava varaosaliike netissä

 • Hintatakuu
 • Nopea toimitus
 • Pohjolan suurin valikoima
Tutustu valikoimaan

Valitse juuri sinun autoosi sopiva tuote

Internetin verkkokauppojen koiraverkkovalikoima tarjoaa useita eri malleja ja kokoja, sillä tuotteet eivät ole yleismallisia, vaan mitoitettu tarkasti juuri kyseiselle ajoneuvolle sopivaksi. Yksilöllisyyden ansiosta voit valita juuri sinun autollesi sopivan vaihtoehdon, joka kestää niin käytössä kuin onnettomuustilanteessakin.

Käytön kannalta on tärkeää valita oikea koiraverkko, joka sopii auton kokoon ja muotoon sekä koirasi koko- ja rotutyyppiin. Virtasen valikoimasta löydät esimerkiksi takapenkin koiraverkot, jotka sopivat erinomaisesti henkilöautoihin. Näiden verkkojen avulla voit rajoittaa koiran liikkuvuutta takapenkillä ja pitää sen turvallisesti paikoillaan koko matkan ajan.

Lisäksi tarjolla on myös tavaratilaverkkoja, jotka sopivat erityisesti tilavampiin autoihin, kuten farmareihin, katumaastureihin tai pakettiautoihin. Tavaratilaverkot erottavat auton tavaratilan matkustamon osasta, jolloin lemmikki ei pääse häiritsemään kuljettajaa tai saamaan pääsyä etuosaan. Näiden verkkojen avulla voit matkustaa huolettomasti, tietäen että lemmikkisi on turvallisesti omassa tilassaan.

Travall-koiraverkot ja -tilanjakajat

Koeajolle.comin yhteistyökumppanin Virtasenkaupan verkkokaupasta voit tilata juuri omaan autoosi sopivan koiraverkon tai siihen sopivan tilanjakajan. Verkkokaupan puolella oikean tuotteen etsiminen tapahtuu helposti: valitse ensin automerkkisi ja sen jälkeen automalli. Mikäli et löydä etsimääsi, ota rohkesti yhteyttä Virtasenkaupan asiakaspalveluun, sillä he auttavat sinua oikean tuotteen etsinnässä.

Travall on suunnitellut ja valmistanut juuri kuhunkin automalliin sopivat koiraverkot ja tilanjakajat, jolloin paras sopivuus ja turvallisuus on taattu. Travall on valmistaja, jonka automallikohtaiset tuotteet istuvat autoosi täydellisesti ja toimivat ilman turhia virityksiä. Niiden valmistuksessa on panostettu vankkaan muotoiluun, täydelliseen istuvuuteen ja huippulaadukkaisiin materiaaleihin.

Valmistusmateriaalina Travallin koiraverkoissa on käytetty korkealaatuista terästä, jonka lisäksi tuotteet on viimeistelty nylon-pinnoitteella, joka kestää hyvin raapimista. Laserleikattu ja täsmähitsattu rakenne takaa sen ettei tuotteesta löydy teräviä kulmia tai purseita, jotka voisivat vaurioittaa matkatavaroita tai raapia matkustajia tai lemmikkejä.

Travall-koirakalterit eivät myöskään pidä kolinaa tai rämise ajon aikana vaan ovat täysin äänettömiä, toisin kuin muut koirakalterit. Ne tarjoavat turvallisuutta, laatua ja tyylikkyyttä. Halvalla voit löytää koiraverkon, mutta yhtä täydellisesti juuri sinun autoosi sopivaa, laadukasta ja turvallista koiraverkkoa et takuulla löydä. Panosta siis laatuun – toista koiraverkkoa ei tarvitse toiste ostaa.

Virtasenkauppa tarjoaa huippulaajan valikoiman erilaisia koiraverkkoja, koirakaltereita sekä tilanjakajia juuri sinun autoosi parhaaseen hintaan. Heillä on myös koiraverkkoja säännöllisesti tarjouksessa, jolloin voit hyödyntää alennushinnat.

Hinta-laatusuhde on parhaimmillaan Travall-tuotteissa: parempaa koiraverkkoa tai tilanjakajaa autoon et löydä. Kun tilaat koiraverkon tai tilanjakajan verkosta, Virtasenkauppa tarjoaa yli 50 euron tilauksissa aina toimituksen kaupan päälle. Voit siis ostaa netistä helposti, edullisesti, nopeasti ja vaivattomasti.

Valostore- Pohjoismaiden suurin ja halvin valokauppa

 • Valaisinalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmainen 30 vrk palautusoikeus
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Koeajolle.comin lukijoille ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksiin (norm. 140€)
Tutustu valikoimaan

Yhteenveto – turvallisuuteen kannattaa panostaa

Koiraverkot ovat välttämättömiä tarvikkeita kaikille autoileville koiranomistajille, jotka haluavat taata lemmikilleen turvallisen ja mukavan matkustuskokemuksen. Koiraverkko on ehdoton turvavaruste, joka parantaa merkittävästi niin lemmikin, mutta myös ihmismatkustajien turvallisuutta.

Koiraverkkoa hankkiessa kannattaa suosia suosiolla korkealaatuisia ja kestäviä ratkaisuja, jotka täyttävät turvallisuusvaatimukset ja tekevät matkustamisesta miellyttävää. Usein laadukkaan tuotteen hankinta takaa helpon asennuksen ja käytön.

Turvaa siis oma ja lemmikkisi matka hankkimalla autoosi laadukas koiraverkko. Kyseessä on huoltovapaa kertainvestointi, joka kestää käyttöä helposti useiden vuosien ajan.

Tutustu täältä Virtasenkaupan koiraverkkoihin.

 • Vuosimalli:
 • Moottori: -litrainen bensiini ( kW)
 • Vaihteisto: Automaatti
 • Vetotapa: Etuveto
 • Mittarilukema: km
 • Koeajon tarjosi:

Nyt luetuimmat