Saako autorahoitusta ilman käsirahaa? 

Kaupallinen yhteistyö

Uuden auton tarve saattaa tulla eteen yllättäen. Nykyinen auto voi rikkoutua, eikä sitä pysty tai ole kannattavaa korjata. Saatat myös yllättäen kohdata tilanteen, jossa auton hankinta on välttämätöntä, pidentyneiden työmatkojen vuoksi. 

Auton hankinta on monelle niin suuri menoerä, ettei sen käsirahaan ole yllättävissä tilanteissa säästössä tarpeeksi rahaa. Tällöin tulee mietittäväksi, voisiko auton saada hankittua ilman käsirahaa? Monia saattaa myös mietityttää, mistä tällaisen lainan saa ja miten sen voisi saada edullisemmin? Näihin kysymyksiin tulemme ottamaan kantaa tarkemmin tässä artikkelissa. Perehdymme myös siihen, kuinka nopeasti koko prosessi on mahdollista hoitaa ja rahat saada tilille. 

Onko auton hankkiminen rahoituksella mahdollista ilman käsirahaa? 

Auto on usein mahdollista hankkia myös ilman käsirahaa. Tällaisessa tapauksessa lainasi vakuutena toimii usein hankkimasi auto. Voit myös käyttää lainan takaajaa, joka täyttää rahoittajan takaajalle asettamat ehdot. 

Käytännössä lainan takaaminen toisen puolesta tarkoittaa sitä, että takaaja sitoutuu maksamaan lainanottajan lainan, mikäli hän ei pysty sitä itse hoitamaan sovitusti. Takaajia voi olla monesti vaikeaa tästä syystä löytää, joten helpointa on, jos rahoituksen myöntäjä hyväksyy lainasi vakuudeksi auton, jota olet hankkimassa. 

POP Vakuutus alennuskoodi INSSIN

Rahoitetun autolainan lyhentämien 

Yleensä autolainaa lyhennetään osamaksulla. Osamaksu suoritetaan rahoituksen myöntäjälle tavallisesti kerran kuussa. Useiden rahoitusten myöntäjien nettisivuilla on lainalaskureita, joilla voit laskea, mikä osamaksun kuukausieräksi tulisi milläkin korkoprosentilla. 

Autolainaan on usein mahdollista neuvotella myös lyhennysvapaata. Tämä voi olla järkevä varautumiskeino yllättäviin taloudellisiin tilanteisiin, jossa kuukausitulosi jäävätkin normaalia pienemmäksi. 

Voit usein myös lyhentää autolainaasi kerralla enemmän tai jopa maksaa autolainan kokonaan pois. Mikäli haluat maksaa lopun autolainasi kokonaan kerralla pois, kannattaa sinun olla asiasta yhteydessä autolainan rahoittajaan. Joskus autolainan rahoittaja saattaa pyytää lainan ennen aikaisesta takaisinmaksusta myös korvausta. Tämä seikka kannattaakin tarkistaa lainaehdoista jo ennen lainatarjouksen hyväksymistä. 

Valostore- Pohjoismaiden suurin ja halvin valokauppa

 • Valaisinalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmainen 30 vrk palautusoikeus
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Koeajolle.comin lukijoille ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksiin (norm. 140€)
Tutustu valikoimaan

Mistä voin saada autorahoitusta ilman käsirahaa? 

Voit saada autoosi rahoitusta ilman käsirahaa usealta eri taholta. Tyypillisiä autolainan rahoittajia ovat oma pankki ja autoliikkeen rahoitusyhtiö. Periaatteessa rahoittajaksi sopii kuitenkin kuka tahansa autorahoitusta ilman käsirahaa myöntävä taho. Autolainojen vertailu siis kannattaa esimerkiksi Summarum lainavertailua hyödyntäen

Nextory- E- ja äänikirjoja 45 päivää maksutta

 • Maksuton 45 päivän kokeilu (normaalisti 14 päivää)
 • Rajaton pääsy e-kirjoihin ja äänikirjoihin
 • Ei sitoutumisaikaa: voit irtisanoa tilauksesi milloin haluat
Aloita kokeilujakso

Oma pankki auton rahoittajana 

Voit saada autoosi lainaa ilman käsirahaa myös omasta pankistasi. Halutessasi voit olla pankkiisi yhteydessä heidän verkkopalvelunsa kautta ja tiedustella rahoituksen mahdollisuutta. Mikäli autosi rahoittajana toimii oma pankkisi, kannattaa huomioida, ettei lainaasi sovelleta samoja asiakaskohtaisia korkomarginaaleja kuin asuntolainaan. Korko saattaa siis olla korkeakin. 

Koron lisäksi pankit voivat periä autolainan myöntämisestä luoton perustamiskulun, vuosimaksun, käsittelykuluja ja palvelumaksuja. Kun vertaat pankin lainatarjousta muihin saamiisi lainatarjouksiin, kannattaakin verrata keskenään lainojen todellista vuosikorkoa, joka sisältää koron lisäksi myös kaikki muut kulut. Hyvä puoli pankin myöntämässä lainassa on se, että auto siirtyy nimiisi heti, kun se on maksettu autoliikkeelle. 

Autodude - Pohjoismaiden suurin ja halvin autonhoitokauppa

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmainen 30 vrk palautusoikeus
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Koeajolle.comin lukijoille ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksiin (norm. 120€)
Tutustu valikoimaan

Autoliike lainan rahoittajana 

Myös autoliikkeet hakevat lainoja myymilleen autoille. Autoliikkeen kautta rahoitusta hakiessa kannattaa kuitenkin huomioida, että autosi on rahoitusyhtiön omaisuutta aina siihen saakka, kunnes viimeinen erä osamaksusta on suoritettu. 

Autoliikkeet voivat hakea lainallesi ilman käsirahaa lainatarjouksia usealta eri rahoitusyhtiöltä. Voit päättää hankkia autolainan joistain näistä rahoitusyhtiöistä tai kilpailuttaa lainan itse uudelleen ja hankkia sen jostain muualta. 

Autoliikkeiden rahoitustarjoukset sisältävät usein myös muitakin kuluja kuin koron. Vertaile myös niiden osalta todellista vuosikorkoa, edullisimman tarjouksen selvittämiseksi. Lisäksi sinun kannattaa tarkistaa auton viimeinen maksuerä. Se voi olla suurikin tilanteessa, jossa käsirahaa ei vaadita. 

Solarplexius - ikkunantummennukset

 • Ilman vettä, liimaa, kupruja ja naarmuja
 • Tummennuskalvoa yksinkertaisempi ratkaisu
 • Täydellinen lopputulos joka kerta
 • Helppo ja nopea asennus 15 minuutissa
Tutustu tuotteeseen

Miten voin saada autorahoituksen ilman käsirahaa edullisemmin? 

Hyvä tapa verrata autolainoja ovat vertailusivustot, kuten Summarum.fi. Vertailupalveluista saat yhdellä lainahakemuksella todella nopeasti useita lainatarjouksia. Esimerkiksi Summarum palvelun kautta saatat saada jopa kymmeniä eri lainatarjouksia ilman käsiraha vaateita tai muita vakuuksia tai takaajia. 

Vertailun myötä sinulla on mahdollisuus löytää edullisin tarjous autolainallesi. Rahoittajien lainatarjoukset voivat poiketa toisistaan hyvinkin paljon todellisen vuosikoron osalta. Saatat siis säästää lainoja vertailemalla jopa satoja tai tuhansia euroja. 

Jotta saisit edullisimman autotarjouksen, kannattaa myös laina-aikaa pohtia hieman tarkemmin. Lyhyemmällä laina-ajalla lainan kokonaiskustannukset ovat yleensä pienemmät. Pitempi laina-aika taas usein tuo tullessaan pienemmät kuukausikohtaiset lyhennyserät. Mieti siis laina-aikaa oman tarpeesi näkökulmasta ja valitse omaan tilanteesi sopivin vaihtoehto. 

Skruvat- Pohjoismaiden johtava varaosaliike netissä

 • Hintatakuu
 • Nopea toimitus
 • Pohjolan suurin valikoima
Tutustu valikoimaan

Kuinka nopeasti saan lainan käyttööni vertailupalvelun kautta lainaa hakiessa? 

Saat usein lainan käyttöösi todella nopeasti vertailupalvelua hyödyntämällä. Koko prosessi vie parhaimmillaan vain kymmeniä minuutteja. Ensimmäisessä vaiheessa vertailupalvelu pyytää sinua täyttämään lainahakemuksen, johon on täydennettävä perus- ja tulotiedot. Summarumilla tällaisen lomakkeen täyttäminen vie esimerkiksi vain noin kolme minuuttia. 

Ensimmäiset lainatarjoukset tulevat sähköpostiisi muutamissa minuuteissa. Summarumilla lainatarjoukset näkee myös kirjautumalla asiakaspaneeliin. Mikäli löydät lainatarjouksista itsellesi sopivan, voit hyväksyä sen. Sinulla on toki oikeus olla hyväksyttämättä mitään saamistasi tarjouksista eikä sinulta veloiteta siitä mitään. 

 • Vuosimalli:
 • Moottori: -litrainen bensiini ( kW)
 • Vaihteisto: Automaatti
 • Vetotapa: Etuveto
 • Mittarilukema: km
 • Koeajon tarjosi:

Nyt luetuimmat