Tietoa – Blogin takaa.

Koeajolle.com on kesäkuussa 2021 aloittanut autoaiheinen blogi. joka keskittyy kaikkeen autoiluun liittyvään sisältöön. 

Kirjoittajasta. 

Olen Rikhard Wacker, 28-vuotias yrittäjä ja digitaalisen markkinoinnin ammattilainen Jyväskylästä, joka on asettunut nyt Espooseen. Koeajolle.comin lisäksi olen ylläpitänyt säästämiseen ja sijoittamiseen keskittyvää Inssin osingot -sijoitusblogia vuodesta 2017 asti.

Nykyään toimin freelancerina, mutta työhistoriastani löytyy paljon digitaalisen markkinoinnin osaamista. Olen tehnyt niin verkkosivuja, verkkokauppoja kuin hakukoneoptimoitua sisältöä. 

Koeajolle.comin tarkoituksena on tuoda vähän vastapainoa säästämisestä ja sijoittamisesta kirjoittamiselle. Siinä missä toinen blogini keskittyy pitkälti sniiduilemaan ja käyttämään rahansa mahdollisimman tehokkaasti, autoaiheinen blogi ei noudata samaa linjaa. 

Olen ollut kiinnostunut autoista ihan pikkupojasta asti ja lopullinen addiktoituminen Nettiauton tarjontaan tapahtui teini-iässä. Säästämisestä ja sijoittamisesta kiinnostuminen 20-vuotiaana toi pienen taantumakauden autoharrastamiselle, mutta nyt korona-aikakaudella olen innostunut jälleen autoista. Jopa siinä määrin, että hankin itselleni museorekisteröidyn Mercedes-Benz 500 SEL:n vuodelta 1985. Auto on Armas Puolimatkan entinen edustusauto, joten siinä mielessä siinä yhdistyy niin sijoittaminen kuin autoharrastaminen. 

Blogista. 

Koeajolle.com on julkaistu yleisölle kesäkuussa 2021, eli se on melko tuore blogi. Tuoreudesta huolimatta blogi on saanut heti alussa hyvin kattavaa autoaiheista sisältöä aina koeajoista historiikkien kautta säästövinkkeihin ja toimituksen blogiin.

Toistaiseksi Koeajolle.comiin kirjoitan vain minä, mutta tulevaisuudessa toivottavasti saan koeajoraportteja myös muilta kirjoittajilta. Jos olet kiinnostunut julkaisemaan omaa sisältöäsi Koeajoelle.comissa, ole minuun rohkeasti yhteydessä. 

Blogin takana toimii Tmi Rikhard Wacker, jonka kautta on mahdollista laskuttaa erilaisista yhteistöistä suuntaan tai toiseen.