Autopesu Espoo Autopesu Blanka

Espoossa uusi autopesula – tutustumisen kohteena Autopesu Blanka

Koeajolle.com pääsi tutustumaan uuden autopesulan arkeen, kun koeajajamme Matias avasi oman pesulan Espooseen.

Oman auton puhtaana pito on iso osa auton yleistä ylläpitoa. Auton peseminen on siitä mukavaa, että sen voi tehdä itse, mutta kaikilla auton omistajilla ei vain yksinkertaisesti ole aikaa, tilaa tai tarvikkeita auton pesemiseen.

Oikein suoritettu auton pesu on maalipinnan ylläpitämisen A ja O. Auton peseminen pesukaduilla on hauskaa mutta myös yllättävän haitallista maalipinnalle. Suuret harjakset naarmuttavat ja pahimmassa tapauksessa kuluttavat maalipintaa. Maalipinta haalistuu täten huomaamatta ja auton alkuperäinen kiilto on muisto vain. 

Autopesu Espoo Autopesu Blanka

POP Vakuutus alennuskoodi INSSIN

Pesukatuja vai itsepalveluhalleja?

Pesukaduissa on se hyvä puoli, että ne kuivaavat auton suurilla puhaltimilla eikä kumilastalla. Mutta, kuten moni pesukaduilla käyvä tietää, ei auto ole täysin kuiva pesukadun lämpimästä myrskytuulesta huolimatta.

Tämän takia moni suosii myös itsepalveluhalleja, joita löytyy vähän sieltä täältä ympäri maata. Näissä halleissa on pesulaitteet valmiina ja ei tarvitse tuoda kuin omat aineet ja pesutarvikkeet. Hyvä vaihtoehto heille, joilla on omat pesuaineet, nauttivat oman auton pesemisestä ja tietävät kuinka käyttää hallin laitteita. 

Autopesu Espoo Autopesu Blanka

Valostore- Pohjoismaiden suurin ja halvin valokauppa

 • Valaisinalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmainen 30 vrk palautusoikeus
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Koeajolle.comin lukijoille ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksiin (norm. 140€)
Tutustu valikoimaan

Espoon uusin Autopesula

Espoon Kilon lähiöön on avattu uusi autopesula, joka jättää auton pesemisen ammattilaisen käsiin. Uuden pesulan yrittäjänä on Koeajolle.comillekin sisältöä kirjoittava Matias. Autopesu Blankassa keskitytään laadukkaaseen ja hellävaraiseen autojen käsinpesuun ja sisäputsaukseen.

Blankassa auto pestään ammattitaidollisesti käsinpesuna. Turvallisesti suoritettu auton käsinpesu on paras tapa lian ja saasteen poistamiseksi. Pelkästään autokohtaisella käsinpesulla voi maalipinnassa olevan lian analysoida ja sitä kautta valita oikeat pesuaineet ja menetelmät. Tällä tavalla ehkäistään ruostetäplien ja naarmujen muodostuminen sekä lakkapinnan haalistuminen.

Autopesu Espoo Autopesu Blanka

Nextory- E- ja äänikirjoja 45 päivää maksutta

 • Maksuton 45 päivän kokeilu (normaalisti 14 päivää)
 • Rajaton pääsy e-kirjoihin ja äänikirjoihin
 • Ei sitoutumisaikaa: voit irtisanoa tilauksesi milloin haluat
Aloita kokeilujakso

Käsinpesu tieteellisen tarkasti

Maamme uniikin ilmaston takia vuodenajat vaikuttavat auton maalipinnalle kertyvän lian määrään ja laatuun. Siksi autopesuloissa tarjotaan tavallisen ulkopesun lisäksi “talvipesua”. Talvipesulla tarkoitetaan yleensä tiesuolan ja muun talviaikaisen lian poistamista.

Blankassa asiakkaan ei tarvitse tätä erikseen valita. Käsinpesua sovelletaan vuodenajan ja auton tarpeiden mukaan, joten asiakas saa luotettavasti aina hyvän pesutuloksen.

Etenkin talvella on auton kuivaus suoritettava huolellisesti. Autopesu Blankassa on otettu tämä tosissaan. Pesulassa on käytössä erikoisvalmisteiset imukykyiset mikrokuituliinat sekä autonkuivauspuhallin. Kuivaus tapahtuu nopeasti ja hellävaraisesti, naarmuttamatta auton maalipintaa.

Lue myös: Näin peset renkaat ja vanteet oikein ja huolellisesti ennen varastointia

Autopesu Espoo Autopesu Blanka

Autodude - Pohjoismaiden suurin ja halvin autonhoitokauppa

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmainen 30 vrk palautusoikeus
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Koeajolle.comin lukijoille ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksiin (norm. 120€)
Tutustu valikoimaan

Pienimmätkin saasteet pois ennen suojausta

Perinteisen käsinpesun lisäksi autopesulassa on myös maalipinnan dekontaminaation tarvittavat aineet. Näin onnistuu myös maalipintaan uponneiden epäpuhtauksien poistaminen. Tämä on tärkeä askel suorittaa ennen maalipinnan suojausta, jotta suoja-aine tarrautuu kiinni ja kykenee antamaan maalipinnalle maksimaalisen suojan ja hydrofobisuuden.

Nyt avajaisaikana on kiillotusta ja vahausta tarjolla käsityönä. Käsin asennettu suoja tai laadukas pikasuoja on hyvä asentaa auton maalipinnalle myös vuoden kylminä aikoina. Tämä antaa maalipinnalle suojan tiesuolalta ja saasteista, sekä helpottaa niiden poispesemistä.

Suojaa voi myös tarvittaessa elvyttää ylläpitopesun yhteydessä. Tulevaisuudessa on Blankassa myös tarjolla koneellista kiillotusta ja keraamisen pinnoitteen asennusta. 

Autopesu Espoo Autopesu Blanka

Solarplexius - ikkunantummennukset

 • Ilman vettä, liimaa, kupruja ja naarmuja
 • Tummennuskalvoa yksinkertaisempi ratkaisu
 • Täydellinen lopputulos joka kerta
 • Helppo ja nopea asennus 15 minuutissa
Tutustu tuotteeseen

Puhdas sisätila pitää bakteerit loitolla

Laadukkaan autopesulan repertuaariin kuuluu myös sisätilan puhdistus ja pesu. Sisätilojen imurointi tehdään HEPA-suodattimella varustetulla imurilla ja sisätilan putsauksessa on käytössä pelkästään laadukkaita mikrokuituliinoja sekä hajusteettomia pesuaineita. 

Jos kangaspenkeissä on harmillisia tahroja, onnistuu niidenkin poisto tekstiilipesurilla. Nahkapenkkejäkään ei ole unohdettu, koska niiden täysipesuun kuuluu myös nahan suojaus. Oikeastaan kaikki sisätilan muovi- ja kumiosat voivat Blankassa saada täysihoidon kestävällä suojauksella. Tämä elvyttää kuluneet muoviosat lähes tehdasasetuksiin.

Lue myös: Auton käsinpesu lyhyesti – näin poistat lian autosta talven jälkeen

Autopesu Espoo Autopesu Blanka

Skruvat- Pohjoismaiden johtava varaosaliike netissä

 • Hintatakuu
 • Nopea toimitus
 • Pohjolan suurin valikoima
Tutustu valikoimaan

Paikallinen tila kaikille

Vaikka pesutilaan mahtuu vain yksi auto kerrallaan, on asiakkaille pystytetty lämmin odotusnurkkaus ja asiakas-WC on siisti. Lähialueella on myös hyviä ulkoilukohteita, jos autopesun aikana tahtoo suorittaa pienen happihyppelyn. Autopesula on myös hyvällä paikalla asutuksen lähellä. Jos on hyvä tuuri ja asut Kilossa, niin voit jopa kävellä kotiin ja saada auton palautettua kirkkaanpuhtaana kotiovellesi.

Parasta on, että asiakkaan ei tarvitse huolehtia auton toimittamisesta pesulaan ollenkaan, koska tarjolla on myös auton noutopalvelu. Tämä palvelu on tarjolla heille, jotka varaavat ulko- ja sisäpuhdistuspaketin. 

Autojen puhtaanapidolla on todella paljon hyötyä. Se vähentää auton ruostumisriskiä, ylläpitää auton maali- ja lakkapintaa, desinfioi sisätilat ja kohentaa mielentilaa. Itse olen huomannut, että ajan rauhallisemmin ja kunnioitan autoani enemmän, kun se on puhdas. Jostain syystä olen siis puhtaan auton ratissa turvallisempi kuski.

Kurvaa siis sinäkin tutustumaan Espoon Autopesu Blankaan. Autopesulan löydät osoitteesta Kilonkallio 3b, 02610 Espoo.

Autopesu Espoo Autopesu Blanka
 • Vuosimalli:
 • Moottori: -litrainen bensiini ( kW)
 • Vaihteisto: Automaatti
 • Vetotapa: Etuveto
 • Mittarilukema: km
 • Koeajon tarjosi:

Nyt luetuimmat