Volkswagen 100 000 Plussa-pistettä

Osta K-Auton Plussa-etuauto ja saa 50 000 Plussa-pistettä – paljonko se on euroina?

K-Auton Plussa-piste -kampanjat jatkuvat. Laskimme paljonko Plussa-etuautosta saatava 50 000 Plussa-pistettä on euroina.

Keskon ja K-Auton ympärillä olevat markkinointikampanjat ovat saaneet jälleen jatkoa. Tällä hetkellä viimeisin kampanja koskee vaihteeksi käytettyjen vaihtoautojen kauppaa. Tuoreimman kampanjan mukaan ennalta määrätyn Plussa-etuauton hankkiva ostaja saa kaupan päälle 50 000 Plussa-pistettä.

K-Auton mukaan Plussa-etuautoja on rajoitetusti saatavilla, ja koska kyseessä on käytettyjen autojen kauppa, nopeat syövät tälläkin kertaa hitaat. Itse kampanja on kuitenkin voimassa toistaiseksi ja koskee kuluttaja-asiakkaita, joilla on oma Plussakortti Plussa-pisteiden saamiseksi.

Volkswagen 100 000 Plussa-pistettä

POP Vakuutus alennuskoodi INSSIN

Vaihtoautomarkkinalla vaikeaa – jälleen kerran

Viimeisimmän vuosikymmenen, eli 2020-luvun aikana autokauppaa on kiusannut monenlaiset haasteet. Pitkään oli julkinen salaisuus, että autoliikkeillä oli hyvät vaihtoautot kiven alla piilossa. Vielä tovi sitten pystyi erilaisissa autoliikkeissä vierailemalla huomata sen, että vaihtoautoja oli tarjolla tällä hetkellä rajallisesti, kuten taannoisella koeajollakin ihmettelimme.

Syitä vaihtoautopulalle on riittänyt. Käyttövoimamurros ja liikenteen sähköistyminen on kannustanut autoilijoita sähköautojen maailmaan, joista monet ostetaan uutena. Uutta autokauppaa kiusasi kuitenkin pitkään komponenttipula, joka pitkitti toimitusketjuja aiheuttaem uusien autojen toimitusvaikeuksia. Kun uusia autoja ei saatu asiakkaille, heidän vaihtoautojaan ei saada myyntiriviin.

Nyt tilanne on kääntynyt uuteen suuntaan, kun korko- ja kulutason nouseminen on jarruttanut ihmisten halua tehdä autokauppaa. Uskallusta kaupoille ei ole, joten autoliikkeet ovat joutuneet kehittelemään uudenlaisia porkkanoita houkutella kuluttajia taas autokaupoille.

Valostore- Pohjoismaiden suurin ja halvin valokauppa

 • Valaisinalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmainen 30 vrk palautusoikeus
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Koeajolle.comin lukijoille ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksiin (norm. 140€)
Tutustu valikoimaan

Paljonko 50 000 Plussa-pistettä on rahana?

Vaikka Plussa-pisteet ovat monille suomalaisille ainakin nimeltä tuttuja, harva osaa lonkalta selittää auki pisteiden rahallisen arvon. Tästä syystä Koeajolle.com opastaa teitä nyt asiassa ja kertoo K-Auton kampanjan arvon euroissa.

Plussa-jäsenenä saat ostoksistasi yhden Plussa-pisteen jokaista käyttämääsi euroa kohden. Kuukauden lopuksi kaikki keräämäsi pisteet lasketaan yhteen ja muutetaan Plussa-rahaksi. Jokaisesta kerätystä tuhannesta pisteestä saat käyttöösi 5 euroa Plussa-rahaa, jota voit käyttää alennuksena ostoksistasi kaikissa K-ryhmän kaupoissa.

Käytännössä siis 50 000 Plussa-pistettä tarkoittaa 250 euron arvoista bonusta, mikä on kieltämättä hyvä lisäporkkana autokaupan tekemiselle. Plussa-raha on käytössä 13 kuukautta niiden saamisesta, joten niiden käyttämisestäkään ei tarvitse olla huolissaan.

K-Auto 100 000 Plussa-pistettä

Nextory- E- ja äänikirjoja 45 päivää maksutta

 • Maksuton 45 päivän kokeilu (normaalisti 14 päivää)
 • Rajaton pääsy e-kirjoihin ja äänikirjoihin
 • Ei sitoutumisaikaa: voit irtisanoa tilauksesi milloin haluat
Aloita kokeilujakso

Ensiksi 100 000 Plussa-pistettä vaihtoauton myyjälle

Tämä viimeisin Volkswagenin Plussa-pisteisiin liittynyt kampanja ei ole mitenkään ennenkuulumaton. K-Autolla on melko pitkä historia erilaisten Plussa-pisteiden ja autokaupan yhdistävien kampanjoiden luomiseen. Lähivuosina näitä on nähty ainakin kaksi kappaletta, molemmat hieman erilaisin kriteerein.

Ensimmäinen kampanja nähtiin syksyllä 2021, jolloin Keskon omistama K-Auto -brändi (joka muuten aiemmin tunnettiin K-Caarana) tarjosi Plussa-pisteisiin liittyvää kampanjaa. Jokainen vuoden 2021 loppuun mennessä autonsa K-Autolle myynyt autoilija sai tuolloin ylimääräisenä bonuksena 100 000 Plussa-pistettä.

Kampanja oli voimassa 25.11.2021 alkaen, ja sitä on mainostettu isolla rahalla niin sosiaalisessa mediassa, kuin myös radioaalloilla. Kaikki autonsa K-Autolle myyvät autoilijat saavat tämän ylimääräisen Plussa-pisteiden bonuksen. Pisteet tulevat autoilijalle joko myymällä auto suoraan liikkeelle, tai vaihtamalla se johonkin liikkeen vaihtoautoon.

K-Auto oli luonut verkkosivuilleen myös oman kampanjasivun autoansa myyville autoilijoille. Kampanjasivun avulla K-Auto kerää liidejä potentiaalisilta automyyjiltä.

Autodude - Pohjoismaiden suurin ja halvin autonhoitokauppa

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmainen 30 vrk palautusoikeus
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Koeajolle.comin lukijoille ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksiin (norm. 120€)
Tutustu valikoimaan

Uuden Volkswagenin ostajalle 100 000 Plussa-pistettä

Toinen ja niin ikään 100 000 Plussa-pisteen kampanja nähtiin alkuvuonna 2022. Tuo kampanja koski uusia Volkswageneita, jonka hankkiva ostaja sai kaupan päälle 100 000 Plussa-pistettä. Autoja markkinoitiin myös sillä, että autoja löytyi myös nopeaan toimitukseen. Volkswagen lupailikin autojen saamista ajoon nopeimmillaan jo seuraavalla viikolla kaupantekohetkestä.

Kampanja koski uusien yksityisasiakkaiden asiakastilauksia aikavälillä 27.12.2021 – 28.2.2022. Kampanjaan kuuluivat myös yksityisleasingin piirissä olevat autot, ja se koski maassa olevia autoja sekä tehtaalta tulossa olevia vapaita autoja. Kampanjaan kuuluvien autojen luovutus ja rekisteröinti tapahtui viimeistään 31.3.2022.

 • Vuosimalli:
 • Moottori: -litrainen bensiini ( kW)
 • Vaihteisto: Automaatti
 • Vetotapa: Etuveto
 • Mittarilukema: km
 • Koeajon tarjosi:

Nyt luetuimmat