Keskon uudessa kampanjassa uuden Volkswagenin ostajat saavat 100 000 Plussa-pistettä ja autokin irtoaa heti toimitukseen.

Keskon ja K-Auton ympärillä olevat markkinointikampanjat saavat jatkoa. Tällä hetkellä viimeisin kampanja koskee uusia Volkswageneita, jonka hankkiva ostaja saa kaupan päälle 100 000 Plussa-pistettä.

Volkswagenin mukaan autoja löytyy juuri nyt hyvällä todennäköisyydellä myös nopeaan toimitukseen. Volkswagen lupaileekin autojen saamista ajoon nopeimmillaan jo seuraavalla viikolla kaupantekohetkestä.

Kampanja koskee uusien yksityisasiakkaiden asiakastilauksia aikavälillä 27.12.2021 – 28.2.2022. Kampanjaan kuuluvat myös yksityisleasingin piirissä olevat autot ja se koskee maassa olevia autoja sekä tehtaalta tulossa olevia vapaita autoja. Kampanjaan kuuluvien autojen luovutus ja rekisteröinti tapahtuu viimeistään 31.3.2022.

Volkswagen 100 000 Plussa-pistettä

POP Vakuutus alennuskoodi INSSIN

Vaihtoautomarkkinalla vaikeaa

On julkinen salaisuus, että autoliikkeillä alkaa olla hyvät vaihtoautot kiven alla piilossa. Vierailemalla erilaisissa autoliikkeissä, saattaa nopeasti törmätä varsin väljiin vaihtoautoriveihin. Vaihtoautoja on tarjolla tällä hetkellä rajallisesti, kuten taannoisella koeajolla nähtiin.

Perimmäinen syy vaihtoautojen katoon on kuitenkin yleisessä tiedossa. Maailmaa vaivaava komponenttipula pitkittää toimitusketjuja, mikä taas aiheuttaa uusien autojen toimitusvaikeuksia. Kun uusia autoja ei saada asiakkaille, heidän vaihtoautojaan ei saada myyntiriviin.

Käytännössä tällä hetkellä hyvistä vaihtoautoista on huutava pula, mikä on laittanut monet vaihtoautoliikkeet miettimään autoilijoille erilaisia porkkanoita vauhdittamaan vaihtoautokauppa.

Valostore- Pohjoismaiden suurin ja halvin valokauppa

 • Valaisinalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmainen 30 vrk palautusoikeus
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Ilmaiset toimitukset yli 140€ tilauksiin
Tutustu valikoimaan

Paljonko 100 000 Plussa-pistettä on rahana?

Vaikka Plussa-pisteet ovat monille suomalaisille ainakin nimeltä tuttuja, harva osaa lonkalta selittää auki pisteiden rahallisen arvon. Tästä syystä Koeajolle.com opastaa teitä nyt asiassa ja kertoo K-Auton kampanjan arvon euroissa.

Plussa-jäsenenä saat ostoksistasi yhden Plussa-pisteen jokaista käyttämääsi euroa kohden. Kuukauden lopuksi kaikki keräämäsi pisteet lasketaan yhteen ja muutetaan Plussa-rahaksi. Jokaisesta kerätystä tuhannesta pisteestä saat käyttöösi 5 euroa Plussa-rahaa, jota voit käyttää alennuksena ostoksistasi kaikissa K-ryhmän kaupoissa.

Käytännössä siis 100 000 Plussa-pistettä tarkoittaa 500 euron arvoista bonusta, mikä on kieltämättä hyvä lisäporkkana myydä autosi juuri K-Autolle. Plussa-raha on käytössä 13 kuukautta niiden saamisesta.

K-Auto 100 000 Plussa-pistettä

Nextory- E- ja äänikirjoja 45 päivää maksutta

 • Maksuton 45 päivän kokeilu (normaalisti 14 päivää)
 • Rajaton pääsy e-kirjoihin ja äänikirjoihin
 • Ei sitoutumisaikaa: voit irtisanoa tilauksesi milloin halua
Aloita kokeilujakso

K-Auto tarjosi aiemmin 100 000 Plussa-pistettä vaihtoauton myyjälle

Tämä viimeisin Volkswagenin Plussa-pisteisiin liittynyt kampanja ei ole mitenkään ennenkuulumaton. Kenties syksyn eniten huomiota herättänyt kampanja tuli niin ikään Keskon suunnasta, kun sen omistama K-Auto -brändi (joka muuten aiemmin tunnettiin K-Caarana) tarjosi Plussa-pisteisiin liittyvää kampanjaa. Jokainen vuoden 2021 loppuun mennessä autonsa K-Autolle myynyt autoilija sai tuolloin ylimääräisenä bonuksena 100 000 Plussa-pistettä.

Kampanja oli voimassa 25.11. alkaen, ja sitä on mainostettu isolla rahalla niin sosiaalisessa mediassa, kuin myös radioaalloilla. Kaikki autonsa K-Autolle myyvät autoilijat saavat tämän ylimääräisen Plussa-pisteiden bonuksen. Pisteet tulevat autoilijalle joko myymällä auto suoraan liikkeelle, tai vaihtamalla se johonkin liikkeen vaihtoautoon.

K-Auto on luonut verkkosivuilleen myös oman kampanjasivun autoansa myyville autoilijoille. Kampanjasivun avulla K-Auto kerää liidejä potentiaalisilta automyyjiltä.

 • Vuosimalli:
 • Moottori: -litrainen bensiini ( kW)
 • Vaihteisto: Automaatti
 • Vetotapa: Etuveto
 • Mittarilukema: km
 • Koeajon tarjosi: