Opel Astra K kokemuksia

Yhden iltapäivän ohjelma: puhdasta pintaa ja tulevia sisältöjä

Käyttötestiautomme Opel Astra K pääsi pitkästä aikaan kunnon kylpyyn. Siinä sivussa oli hyvä suunnitella tulevia sisältöjä.

Autoa kannattaa todellakin pestä. Auton säännöllinen peseminen maksaa itsensä usein takaisin sillä, että auton käyttöikä pitenee. Erilaiset maalipinnoilla kytevät liat, kuten maantiesuola tai linnun ulosteet syövyttävät salakavalasti maalipintaa, aiheuttaen lopulta melko kalliita maalipinnan korjauksia.

Vaikka varmaan jokainen autoilija tietää pohjimmiltaan auton pesemisen tärkeyden, siitäkin huolimatta se pääsee hyvin usein unohtumaan – näin kävi myös Käyttökokemuksia-juttusarjan Opel Astra K Innovation Plussalle, jonka vaiheita olemme tällä sivustolla seuranneet.

Tällä kertaa saimme lyötyä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, sillä auton pesu ja tulevien sivustollamme julkaistavien artikkelien suunnittelu hoitui näppärästi yhden iltapäivän aikana.

Opel Astra K kokemuksia

POP Vakuutus alennuskoodi INSSIN

Autopesulle omaan hovipesulaan – Autopesu Blankaan!

Opelin pesu tehtiin toimituksemme omassa lähipiirissä – Autopesu Blankassa, johon olemme jo aiemminkin tutustuneet. Espoolaisen autopesulan takaa löytyy Matias, joka kirjoittaa säännöllisesti sivustollemme niin koeajoja, kuin myös autonhoitoartikkeleita.

Parituntisen vierailun agenda oli hyvin autopainotteinen. Matias esitelmöi meille autonhoitotuotteiden ominaisuuksista, joista myös Opel sai oman hellän osansa.

Huolellisen esipesun jälkeen Opel sai mm. varsinaisen pesun, vanteiden pesun ja uutena kokeiluna tuulilasin pinnoituksen. Tästä tuulilasin pinnoitekokeilusta tulemme kirjoittamaan myöhemmin enemmänkin kokemuksiamme.

Opel Astra K kokemuksia

Valostore- Pohjoismaiden suurin ja halvin valokauppa

 • Valaisinalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmainen 30 vrk palautusoikeus
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Koeajolle.comin lukijoille ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksiin (norm. 140€)
Tutustu valikoimaan

Kuten tavallista – hyvää ja huonoa

Meille, joille autonhoito pääsee paikoittain unohtumaan pitkäksikin aikaa, huolellinen pesu tuo yleensä sekä hyviä, että huonoja uutisia. Hyviä uutisia siinä mielessä, että puhdas auto näyttää aina miellyttävältä, mutta toisaalta likapinnan alta paljastuu joka kerta jonkinlaisia virheitä, joita ei ole aiemmin tullut huomattua.

Käyttökokemuksia-Astran osalta yllätykset olivat sinänsä marginaalisia, mutta aina yhtä kivuliaita katsoa. Tuulilasista paljastui useita pienenpieniä kiveniskemiä ja naarmuja, joita ei ole aiemmin tullut huomattua. Jostain syystä tuulilasin kunto nojaa yleensä halkeamien ja häränsilmien ympärille, mutta pienempiäkin vaurioita on mahdollista löytää.

Lue myös: Tuulilasivakuutus – miksi lasiturva on nyt kenties tärkein vakuutus?

Opel Astra K kokemuksia

Tuulilasin ohella myös maalipinnasta löytyi paljon pienehköjä naarmuja sekä jopa pieni maalivika. Maskissa sijainneen maalivian suhteen meillä kävi pieni moukantuuri. Kuten aiemmin uutisoimme, ajoimme Opel Astralla pienen liikennevahingon, ja kun näitä vahingon seurauksia korjattiin kolarikorjaamolla, pääsimme maskin maalivirheestä eroon. Tuuria se epäonnikin välillä.

Opel Astra K kokemuksia

Nextory- E- ja äänikirjoja 45 päivää maksutta

 • Maksuton 45 päivän kokeilu (normaalisti 14 päivää)
 • Rajaton pääsy e-kirjoihin ja äänikirjoihin
 • Ei sitoutumisaikaa: voit irtisanoa tilauksesi milloin haluat
Aloita kokeilujakso

Mitä tuleman pitää?

Parituntinen Autopesu Blankassa sujui nopeasti. Autopesun ohella kävimme läpi tulevia Koeajolle.com-sivustolla julkaistavia sisältöjä. Tulevaisuudessa Matias tulee jatkossakin hellimään sivustomme lukijoita käytettyjen autojen koeajoartikkeleilla. Viimeksi Matias oli koeajamassa Audi Q2 -autoa.

Koeajojen ohella sivustollemme tulee myös autonhoitoon liittyviä artikkeleja, sillä Matias on autopesulansa ansiosta nyt erinomaisesti aiheen päällä. Tarkoituksena on tehdä ainakin tuulilasin pinnoituksesta artikkeli, mutta sitä seuraa varmasti monia muitakin mielenkiintoisia aiheita.

Opel Astra K kokemuksia
 • Vuosimalli:
 • Moottori: -litrainen bensiini ( kW)
 • Vaihteisto: Automaatti
 • Vetotapa: Etuveto
 • Mittarilukema: km
 • Koeajon tarjosi:

Nyt luetuimmat