Audi 100 blogi

Kommentti: Koeajolle.com on saavuttanut 100 julkaistua artikkelia

Koeajolle.com on saavuttanut tämän julkaisun myötä 100 julkaistun artikkelin rajapyykin. Sen kunniaksi katsaus menneeseen ja tulevaan.

Ai että, tätä artikkelia varten sai etsiä jonkun 100-aiheisen autokuvan. Tällä kertaa valinta kohdistui melko patinoituneeseen Audi 100-malliin. Mallinimi kuitenkin kuvastaa hyvin tätä artikkelia, sillä kyseessä on tämän blogin 100. julkaisu.

Rehellisesti sanoen yllätyin siitä, miten nopeasti satanen meni rikki. Toisaalta onhan sitä syksyn aikana tullut julkaistua lähes päivittäin julkaisuja, joten artikkelimäärä kasvaa nopeasti. Pääasiassa julkaisut ovat olleet uusia, mutta mukaan mahtuu myös jokunen uudelleenjulkaisu allekirjoittaneen niin ikään ylläpitämästä Inssin osingot -sijoitusblogista.

Audi 100 blogi
Patinoitunut Audi 100 saa koristaa juhlablogikirjoitusta. Kuvan lähde: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Audi_100_GL_(16187832154).jpg?uselang=fi

POP Vakuutus alennuskoodi INSSIN

Blogi kasvaa jatkuvasti – erityisesti Googlessa

Oli fiksu päätös kiristää tahtia sisällöntuotannon suhteen, sillä blogi on piristynyt kummasti sen myötä, kun julkaisuja on alkanut tippua tasaisesti lähes päivittäin. Erityisesti tämä on vauhdittanut sivuston arvostusta hakukoneissa, minkä vuoksi Googlesta tälle sivustolle ponnistavien käyttäjien määrä kasvaa jatkuvasti.

Jos verrataan autoblogia rinnakkaiseen sijoitusblogiin, niin autoblogia on huomattavasti helpompi hakukoneoptimoida aiheeseen sopivasti. Erityisesti koeajoraportit ja historiikit keräävät hyvin klikkauksia Googlessa, mikä tuo tänne jatkuvasti uusia lukijoita.

Valostore- Pohjoismaiden suurin ja halvin valokauppa

 • Valaisinalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmainen 30 vrk palautusoikeus
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Koeajolle.comin lukijoille ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksiin (norm. 140€)
Tutustu valikoimaan

Talvi tulee – ja koeajot vaikeutuvat

Toivottavasti kykenen kirjoittamaan teille koeajoraportteja myös lähikuukausina. Talvella koeajojen tekeminen vaatii huomattavasti kesää enemmän. Koska olen tykännyt ottaa koeajoraporttiin joskus niitä pihan perällä majailevia huutokaupattavia yksilöitä, niin näiden kanssa tulee talvisin vähän enemmän ongelmia. Koeajolle pääseminen voi nimittäin vaatia lumitöitä ja apuvirtaa, mikä tuo ylimääräisiä vaiheita raporttien tekemiseen.

Myös vallitsevat sääolosuhteet ovat tuoneet haasteita kuvioihin. Koeajoraporttien tekeminen on hyvinkin säiden armoilla olevaa puuhaa. En halua lähteä koeajolle huonoon säähän, sillä silloin autosta ei saa kaikkea irti. Toisaalta myös autoliikkeelle koituu ylimääräistä vaivaa auton siistimisestä loskarallin jälkeen.

Huonon sään aikana ei saa myöskään niin edustavia kuvia autosta, joka taas laskee koeajoraportin näyttävyyttä. Olin jo kertaalleen suunnitellut lahtelaisten autoliikkeiden kiertämistä, mutta Lahdessa asioidessani keli oli mitä hirvein. Vettä satoi vaakatasossa, joten koeajot jäivät toiseen kertaan.

Onneksi autokohtaiset historiikit paikkaavat koeajojen puutetta, joten tässä blogissa saadaan varmasti paljon tuoretta sisältöä talvesta huolimatta.

Nextory- E- ja äänikirjoja 45 päivää maksutta

 • Maksuton 45 päivän kokeilu (normaalisti 14 päivää)
 • Rajaton pääsy e-kirjoihin ja äänikirjoihin
 • Ei sitoutumisaikaa: voit irtisanoa tilauksesi milloin haluat
Aloita kokeilujakso

Blogin 10 suosituinta artikkelia tähän mennessä

Mikäli olette kiinnostuneita tietämään blogin luetuimpia julkaisuja, niin tässä niitä pesee. Tässä blogin historian 10 luetuinta julkaisua:

Lista on komea monestakin syystä. Siellä näyttää nimittäin olevan vähän kaikenlaisia julkaisuja. Kymppiin mahtuu useampi koeajo, muutama autoiluvinkki, jokunen historiikki ja myös säästövinkkejä. Oikeastaan kaikista kategorioista jotain, paitsi kaupalliset tiedotteet eivät sattumalta sinne ole päätynyt, heh.

Artikkeleista osa on jo trendannut myös sosiaalisessa mediassa kiitettävästi. Esimerkiksi LUU-5 -poliisiautosta kertova julkaisu linkitettiin jo kertaalleen Lapin poliisin Facebook-sivulle, jossa se otettiin mukavasti vastaan. Kiitos linkityksestä tälle kaverille.

Mikäli koette tämän blogin sisällön hyvänä, jakakaa näitä artikkeleja rohkeasti sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi Facebookin autoryhmissä tuntuu piilevän melkoinen määrä lukijapotentiaalia.

Autodude - Pohjoismaiden suurin ja halvin autonhoitokauppa

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmainen 30 vrk palautusoikeus
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Koeajolle.comin lukijoille ilmaiset toimitukset yli 50€ tilauksiin (norm. 120€)
Tutustu valikoimaan

Laita Koeajolle.com-blogi seurantaan

Jos tämän blogin sisältö maistuu teille, pyydän teitä myös rohkeasti liittymään erilaisiin blogin ympärille kasattuihin yhteisöihin. Koeajolle.comilla on omat Twitter– ja Facebook-sivut. Jokaisen sivun alalaidasta löytyy uutiskirje, jonka voi tilata, samoin kuin tilaamalla blogin päivitykset saat niin ikään tiedon uusimmista julkaisuista. Koeajolle.com löytyy nyt myös Blogit.fi-palvelusta, jossa voit seurata uusia julkaisuja.

Toivoisin teiltä myös rohkeasti kommentteja artikkeleihin. Koska tavoitteenani on tehdä laadukasta sisältöä, toivoisin teiltä myös apuja sen suhteen. Jos koet, että esimerkiksi autoaiheisista historiikeista puuttuu joku oleellinen nippelitieto, muistuta meikäläistä siitä. Mitenkään mahdotonta ei ole sekään, että täydennän artikkeleja palautteen pohjalta.

Muutenkin saa laittaa kommentteja. Jos sinulla on mielessä esimerkiksi autoja, joista toivoisit koeajoa tai historiikkia, vinkkaa siitä minulle. Samoin jos koeajoraporteilla pitäisi keskittyä johonkin tiettyyn yksityiskohtaan autossa, niin pistä siitä rohkeasti palautetta. Vaikka koeajoja on tullut tehtyä jo jonkin verran, vielä on mahdollista vaikuttaa tulevien sisältöön.

Solarplexius - ikkunantummennukset

 • Ilman vettä, liimaa, kupruja ja naarmuja
 • Tummennuskalvoa yksinkertaisempi ratkaisu
 • Täydellinen lopputulos joka kerta
 • Helppo ja nopea asennus 15 minuutissa
Tutustu tuotteeseen

Yhteisössä on vielä tilaa – myös ruudun tällä puolen

Tässä yhteydessä lienee hyvä sauma mainostaa myös paikkoja ruudun tällä puolen. Mikäli koet suurta poltetta kirjoittaa autoaiheisia artikkeleja, sinulle voisi olla paikka Koeajolle.comin toimituksessa. Rahaa emme pysty vielä artikkeleista maksamaan, mutta artikkeleihin voit lisätä linkkejä omille sivuillesi tai kertoa omasta toiminnastasi.

Tällä hetkellä Koeajolle.comiin kirjoittaa myös Autoriitalakimies.fi, jonka vieraskynäkirjoituksissa paneudutaan autoaiheisiin lakimiehen silmin. Autoriitalakimies.fi:n ensimmäisessä vieraskynässä pöydällä oli auton turbon rikkoutuminen, ja vastaako myyjä sen korvaamisesta.

Samoin mikäli jollain teistä on kiinnostusta alkaa tekemään muunlaista yhteistyötä, niin laittakaa rohkeasti viestiä. Yhteistyömme voi olla kaupallista mainontaa, tai voin esimerkiksi tulla koeajamaan autoliikkeenne mielenkiintoisia autoja.

Näillä eväillä on hyvä jatkaa matkaa kohti seuraavaa saturaista!

 • Vuosimalli:
 • Moottori: -litrainen bensiini ( kW)
 • Vaihteisto: Automaatti
 • Vetotapa: Etuveto
 • Mittarilukema: km
 • Koeajon tarjosi:

Nyt luetuimmat